Miért ijedek meg a hirtelen zajoktól?
Figyelt kérdés
Amikor reggel megyek suliba és hirtelen valaki dudál hirteleb megijedek, de úgy, hogy fel is ugrok. :( Azt se szeretem amikor hozzám érnek idegenek, nem tudom miért van ez. Meg úgy a hirtelen jövő dolgoktól is félek. Segítsetek, hogy változtatni tudjak ezen.2013. dec. 16. 19:25
1/2 anonim válasza:
Velem is pontosan ugyanez van, kapom is érte a megjegyzéseket :-S
Annyit tudsz tenni, hogy visszafogod magad. Én ezt csinálom. Suliban, munkahelyen, barátok közt jól is megy, de otthon vagy a barátom előtt már jobban elengedem magam. De már megszokták, hogy ilyen vagyok.
2/2 anonim válasza:
Úgy értettem, a reakcióidat fogod vissza, pl. nem kiáltasz és nem húzódsz el, ha véletlenül hozzád érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!