Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 35 évesen évek óta (egész...

35 évesen évek óta (egész pontosan 6 éve) nem volt semmilyen párkapcsolatom. Ezt megelőzően sem volt sok párkapcsolatom, mindössze kettő, egy másfél és egy 8 hónapig tartó. Mi lehet a baj? 35N

Figyelt kérdés

Randizgatok férfiakkal netről (munkahelyen sajnos nincs lehetőségem ismerkedni) és senki sem tetszik, egyikből sem alakul ki semmilyen kapcsolat.

Néha arra gondolok, hogy lehet velem baj és szakemberhez kellene fordulnom, ti mit gondoltok erről?

2014. jan. 20. 23:28
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
menjek pszichológushoz?
2014. jan. 21. 01:12
 22/34 anonim ***** válasza:

Nézd... ha bármilyen megoldhatatlan problémát érzékelsz az életedben, menj! Ártani egészen biztosan nem fog, sőt!

(Én is járok, nagyon hasznosnak tartom, az életem minden területén sokat segít.) De ha elszánod magad, akkor az időbe telik, nem egyik napról a másikra fognak megoldódni a problémák, és néha lesznek nehéz szakaszok is. De szerintem megéri.

2014. jan. 21. 01:43
 23/34 anonim ***** válasza:
Ja, és ha pesti vagy, tudok jó szakembert ajánlani. :)
2014. jan. 21. 01:43
 24/34 anonim ***** válasza:
Nekem is tudnál? Elég súlyos bajok vannak velem úgyérzem..26n
2014. jan. 21. 02:13
 25/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat!
2014. jan. 21. 10:23
 26/34 anonim ***** válasza:
A #15 bizony lehet baj. Nemrég volt egy találkozóm egy lánnyal. Kb. 2 hét levelezés alatt minden tökéletesen jól alakult. Aztán mégsem lett belőle semmi, mert amint azt később leírta nekem, még mindig a tahó pasijához hasonlít mindenkit. Pedig 3 hónapja vége a kapcsolatuknak.
2014. jan. 21. 11:30
 27/34 anonim válasza:

Velem is ez a helyzet mint veletek. Szerintem befolyással lehet egy korábbi plátói szerelem,mert olyat akarsz majd. Ezekszerint szerelmes sem voltál még, viszonzottan?

27/N

2014. jan. 21. 11:45
 28/34 A kérdező kommentje:
Nem igazán voltam még sosem viszonzottan szerelmes. Valahogy akikbe én voltam szerelmes, azokkal nem jött össze, mindig én adtam esélyt olyanoknak, akiknek én tetszettem.
2014. jan. 21. 12:09
 29/34 anonim ***** válasza:

én a hármas vagyok, velem is kb. ez a helyzet, viszont én nem keresek aktívan, sose kerestem. soha nem görcsöltem rá, mégse jött össze senki, de nem igazán tetszenek meg csak úgy emberek, akik voltak, azokat is ismertem előtte, szóval nem egy-két találkozás után. és én alapban utálnám azt, hogy valakivel csak azért találkozzak, hogy hátha összejövünk...de nekem mindig is sok fiúbarátom volt, szóval nálam az, hogy elbeszélgetek tök jól valakivel (bárkivel elbeszélgetek), nem jelenti azt, hogy azért, mert tetszik. és úgy látom, a legtöbben pedig ezt hiszik...

amúgy, nekem is ez volt, hogy akibe én voltam szerelmes, nem viszonozta, vagy fordítva. akik voltak is, az én részemről nem volt nagy lángolás, csak elfogadtam őket. mindenkit viszont meg nem fogadok el. ez van.

2014. jan. 21. 18:58
 30/34 anonim ***** válasza:
26%
Próbálkozz nőkkel.
2014. jan. 22. 04:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!