35 évesen évek óta (egész pontosan 6 éve) nem volt semmilyen párkapcsolatom. Ezt megelőzően sem volt sok párkapcsolatom, mindössze kettő, egy másfél és egy 8 hónapig tartó. Mi lehet a baj? 35N
Randizgatok férfiakkal netről (munkahelyen sajnos nincs lehetőségem ismerkedni) és senki sem tetszik, egyikből sem alakul ki semmilyen kapcsolat.
Néha arra gondolok, hogy lehet velem baj és szakemberhez kellene fordulnom, ti mit gondoltok erről?
Lehet, hogy nem tudod lazán venni a randit, és izgulsz, hogy mit mondj, hogy mit gondol rólad, szóval megfelelni akarsz, és amolyan vizsgaként éled meg a találkákat???
Egy-két srác viselkedett úgy első randin, hogy annyira átjött, hogy megfelelni akar, hogy bennem az rögzült, hogy biztos kész papucs, és majd nekem kell mindent eldöntenem helyette.. Én meg nem szeretem azt és menekültem. Mondjuk azért írtam nekik és nem szó nélkül zártuk le...
Hülye szitu net után a randi, de valahogy természetesnek kell mutatkozni, még ha nehéz is, különben nem leszünk szimpik.
Én igyekszem természetesnek lenni és bizony kérdéseket is szoktam feltenni, mutatva ezzel az érdeklődésemet.
Azt sajnos nem tudom, hogy hogyan nyilvánul meg az introvertáltságom a randikon, mivel nem látom magam kívülről. Talán annyi, hogy keveset beszélek.
Az érdeklődésről pedig annyit, hogy sokszor nem én vagyok az, aki nem mutat érdeklődést, hanem a pasi. Beszél, beszél és beszél, de rólam semmit sem kérdez.
Ezt neten is gyakran tapasztalom, rám írnak, hogy beszélgessünk, aztán azon kapom magam, hogy csak én kérdezek, ők meg válaszolnak, de nincs visszakérdezés, érdeklődés.
Szerintem már régen rossz, ha egy beszélgetés kérdezz-felelek játékból áll... pedig így kommunikatívnak tűnsz. Nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Mi lenne, ha nem kérdezősködnél, hanem reagálnál arra, amit mondanak... és aztán ők rád, aztán viszont... ezt hívják beszélgetésnek. ;)
(Ismerős a netes kérdezgetés, de én pl. nem is szeretek olyanokkal dumálni, akik kérdezősködnek, és olyankor én is hajlamos vagyok automatikusan válaszolni, de nem kérdezek vissza. Így valóban egyoldalúnak tűnhet, de aki meg nem kérdezget, azzal nagyon jól el tudok beszélgetni...)
Természetesen nemcsak kérdezni szoktam, hanem reagálni is. Enélkül az egész valamiféle vallatásnak tűnne. :)
Mondjuk szerintem ez a netes ismerkedés alapból is egy fura dolog. Mindketten tudjuk, hogy miért vagyunk regisztrálva és óhatatlanul is azt vizsgáljuk a másikban, hogy milyen pár alkotnánk vele. Így pedig elvész a spontenaitás, amikor valakit csak úgy szimplán megismersz, beszélgettek és alakulnak a dolgok... csak hát erre manapság elég kevés esély van, mert hát hol???
Jó, amit írsz, és hidd el, neten is lehet így csinálni! Csak tisztázni kell előre!
Én minden randi előtt elmondom, hogy szimpatikus, de nem tudom, mi lesz a dologból. Lehet, hogy csak egy kellemes ismerős, lehet, hogy egy jó barát, de bármi lehet. És ezek közül lett is minden. Jelzem, hogy nem akarok MINDENÁRON pasit, nekem a net csak egy felület, ahol új embereket ismerek meg, de nem feltétlenül párkapcsolat céljából. Hidd el, hogy lehet így is!
Lehetséges, hogy így is lehet, ahogy írod.
Engem mondjuk az ijeszt meg a leginkább, hogy senki sem mozgat meg bennem semmit, nem tetszik. Mi a baj velem ez esetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!