Hogyan egyeztethető össze a munkába járás a pszichiátriai kontrollal?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok, munkát keresek, és lehet, hogy édesanyám munkahelyére felvennének dolgozni A típusos munkarendbe, hétfőtől péntekig 8-16 óráig.
Igen ám, de kéthetente pszichiátriai kontrollra és gyógyszerfelírásra kell járnom. A pszichiáter, aki 4 éve kezel és írja a gyógyszereimet, 3 fajta gysz-m van, az egyikből csak kétheti adagot ír fel egyszerre mindig, így kéthente kell hozzá járnom. Volt már, hogy visszaéltem vele és többet vettem be, ezért ír csak fel kétheti adagot egyszerre. Na, de most így hogy lesz? Mindig reggel 8-9 óra körül kell mennem hozzá. De így hogy? Mások ezt hogy oldják meg? A doktornő is 8-16-ig dolgozik, és én is.
2014. jan. 20. 13:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!