Önként lehet pszichiátriai osztályra bevonulni?
Az életem kész csőd, gyerekkorom óta depresszióval küzdők, öngyilkossági kísérleteim is voltak többször,persze mindenki le..arja magasról. Égetem, vagdosom magam, éheztetem magam,kedvem nincs semmihez. Se munkám semmim nincs,semmi lehetőségem,amibe eddig belefogtam minden balul sült el és kerültem a süllyesztőbe. Nincs olyan ember aki szeretne őszintén. Sírni sem tudok már, nincs olyan dolog amitől érezném hogy élek.
Itt a közelben van egy srác aki a "dili" osztályon lakik, ilyen tényleg lehetséges? Hogyan tudnék bevonulni én is?
Vagy mit tegyek? voltam már minden lelki dokinál,de a 10-ből egyiket sem érdekelte mi van velem, kaptam időpontot tőle 2014-re... aranyos nem?.... Társadalmi,emberi kapcsolataim nincsenek. Voltak barátaim,kerestem őket,de ők nem voltak rám kíváncsiak is megszakadt a kapcsolat, vagy átvertek,kihasználtak, ok nélkül leléptek.
Van aki simán a képembe vágja hogy rémisztő vagyok a stílusom miatt, és hogy beteg elméjű h.lye p*csa vagyok... mikor folyton azt hallja az ember mennyire semmirekellő akkor már az igaz lehet...
El ne menj pszichiátriára, a nagy "segítségnyújtás" abból állna, hogy begyógyszereznének! Komolyan ezt akarod!? Egész hátralévő életedben gyógyszert akarsz szedni, függővé válni? Az mennyivel lenne jobb, mint a mostani helyzeted?
Hidd el, tudom, hogy miről beszélek, rámerőltették a gyógyszert, az orvos meg a szüleim, bíztattak, mondván milyen szuper mankó lesz nekem az életemben, csupa pozitív irányú változást ígértek, de semmi sem változott... A gyógyszer nem kezeli a kiváltó okot, csak a tüneteket nyomja el. Plusz, a mellékhatásokkal is számolnod kell. Állandó álmosság, levertség, és ezek csak a lightosabbak. Én pl. alig tudtam figyelni az óráimon, szenvedtem, ragadtak le a szemeim, ha pedig véletlenül nem szedtem be a gyógyszert, akkor reszkedtem, nyugtalan voltam, toporzékoltam, üvöltöttem a többiekkel, annak ellenére, hogy egy viszonylag csendes és magába forduló lány vagyok.
Miközben olvastam a soraid arra gondoltam, hogy valami iszonyatos családi probléma húzódhat a háttérben. Az ilyen gondok, amelyekkel te küzdesz, nem jönnek csak úgy maguktól. Meg a szüleid hol vannak ebben a történetben? Hol voltak eddig? Őket nem érdekli az életed? Elvégre csak 19 éves vagy, gyakorlatilag még gyerek.
Azt javaslom, hogy keress egy lelkiismeretes pszichológust (tudom, könnyű mondani...), akivel őszintén bármit megbeszélhetsz. Vagy ha ez nem is sikerül, kezdj pozitívan gondolkodni, el se hinnéd hogy a szavaknak mekkora ereje van! Azt olvastam, ha szeretnéd, hogy valami megtörténjed veled, akkor gondolj rá sokat. És ahogy te minél többet gondolsz ezekre a negatív érzésekre, hogy kész csőd vagy, nincs kedved semmihez, nincsenek lehetőségeid, azok egyre inkább az életed részévé válnak.
Őszintén remélem, hogy jobbra fordulnak a dolgaid, és kikerülsz ebből a spirálból amilyen hamar csak lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!