Xanaxot hogyan írathatok fel?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sokat görcsölök, a homeopátiás szerek nem nagyon segítenek. Ismerősöm Xanaxot szed, ő azt mondta, hogy neki segített. Orvosnak mit mondjak?2014. jan. 19. 23:08
1/12 anonim válasza:
Semmit. Elég egy munkahelyistressz, érettségi dolgot mondani. Xanax nem kemény gyógyszer mert háziorvos is felirhatja. Szorongasoldot pl csak pszichiáter na olyat csak úgy nem kapsz. Leggyorsabban úgy kapod meg a cuccot, ha telefonalsz asszistensnek és ő holnapra alairatattja a dokival. Nem kell várnod, bemenni az orvoshoz, hanem amikor kijon az asszisztens a tbkartyakert, akk szólsz neki és hozza a receptet. Én kapasbol 100dbt kaptam 700ft... Néztem is nagyokat az árnál xddd
2/12 anonim válasza:
nem kemény gyógyszer, de azért rá lehet szokni rendesen
3/12 anonim válasza:
2. Meg ha rá is szökik, kevesebb bajt okoz, mint krakogosok dohanya. Xanaxot szorongasoldoval is lehet szedni... Pszichiáter mondta.
4/12 anonim válasza:
Egyéb pszichiátriai szert is felírhat háziorvos, csak jóval drágább mintha szakorvos vagy a szakorvos javaslatára írná fel. A Xanaxra is rá lehet szokni,mint egyéb másra,de ahhoz hosszú ideig,folyamatosan és nagy adagban kéne szedni. ha valakinek rövid ideig,esetleg alkalmanként van rá szüksége nyugodtan be lehet venni.
5/12 anonim válasza:
Azért hogy mennyire nem kemény gyógyszer a Xanax, azon tudnék vitázni... Én is szedem és jelenleg nem a pszichiáter, hanem a háziorvos írta fel nekem. Mondtam, hogy nekem szükségem lenne arra is és ennyi. Asszisztensnő kinyomtatta a recepteket, az orvos aláírta és viszlát.
7/12 anonim válasza:
kiüti? hát először talán, aztán egyre több kell, hogy érezzen valami hatást
8/12 anonim válasza:
Nem is az a baj, hogy kiüti, hanem hogy tönkreteszi az ember agyát hosszú távú szedés után. De nagyon brutális módon.
9/12 anonim válasza:
hogyan teszi tönkre? miben nyilvánul meg?
mert én nem érzek semmit, pedig 5 éve szedem folyamatosan
10/12 anonim válasza:
Próbálj meg akkor róla leszokni és megtudod. Egyébként nem mondom, hogy mindenkire ugyanolyan hatással van, de engem nagyon elbutít. Rossz lesz a felfogásom, ha szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!