Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 2 hete szedem a Cipralexet és...

2 hete szedem a Cipralexet és nem tudok elmenni! Ez el fog múlni vagy örökre ilyen nyomorék leszek?

Figyelt kérdés
Alig van szexuális vágyam ha nagy nehzen beindulok akkor meg nem sikerül elmenni de még a közelébe se kerülök.Eddg minden okés volt.20/L

#Cipralex #szexuálisgondok
2014. jan. 19. 17:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én Valdoxant még nem szedtem, de úgy működik hogy helyrerakja az alvás-ébrenlét ciklusodat, ami okozhat szorongást és egyéb betegséget. Hogy mennyire ártalmas? Hát nem tudom, de biztos az sem sokkal egészségesebb...
2014. jan. 20. 20:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem bőven volt okom, hogy valami ilyesmit írjanak fel. Felesleges ilyen jellegű hozzászólásokat írnod, mert nem fogom kifejteni az okát. Szerintem én abba a 10%-ba tartoztam.

A szer nem vált be nekem, ezért váltottam át a Valdoxanra. Viszont emellett gyorsan terápiára kötelezett a pszichiáter, mert fiatal vagyok. Azt elsőnek megmondta, hogy ott fogok meggyógyulni, és nem nála, amikor a gyógyszert írja fel... Belementem, és csak nyertem vele. Az alvásomat helyretette (terápiára sem javultam amúgy, és olyan napi 4 órákat aludtam), és most azon megy a munkálat, hogy abbahagyjam. Nincsenek elvonási tünetek, hanem inkább úgy mondanám, hogy a hatás hiányának tüneteit tapasztalom. Mielőtt megint megpróbálna belémkötni az, aki akart: nem vagyok hozzászokva fizikailag, mert ugyanúgy el tudok aludni, ugyanúgy alszom, csak két-három nap múlva extrémen szorongok, meg stb. Nagyon nagy szerencse, hogy el tudtam menni pszichiáterhez, mert végre normálisan élem a mindennapjaimat, nem úgy, hogy ülök, nézem a semmit, és más valóságokban vagyok. Ez volt velem gyerekkorban is, és mostmár javulásnak indult az állapotom.

Semmi betegséget nem okozott nekem a Valdoxan. Hasonlítsd össze a lehetséges mellékhatásait a Cipralex leh. mellékhatásaival. Többszörös a különbség.

Egy, a 10%-ban lévő srác, aki nemsokára a 90%-ba fog tartozni, aztán már nem fog gyógyszert szedni, csak beszélgetni a pszichológussal kis időn keresztül, aztán már oda sem fog járni. (Nem, ez nem egy amerikai álom!)

2014. jan. 20. 21:59
 13/13 anonim ***** válasza:

# 12:

Elgondolkodtam én is azon, hogy esetleg meg kéne próbálnom a Valdoxant... de az csak akkor lehetséges, ha már nem kell éjszaka is dolgoznom.

Téged hogy kötelezett az orvosod pszichoterápiára? Amikor én több különböző orvosnak is mondtam, hogy mennék, mindenki azt mondta, hogy túlterheltek és felejtsem el. Vagy fizetős pszichológushoz jársz?

2014. jan. 20. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!