Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Krónikus depresszió kezelése...

Krónikus depresszió kezelése Szegeden?

Figyelt kérdés

A cím magáért beszél, de nem beszélgetős terápiát meg nagy mélyreható megmondásokat szeretnék, hanem gyógyszeres kezelést, mert az évek alatt sok minden megközelítést próbáltam, de a bajom nem javul. Gyógyszeres segítségre van szükségem, de nem tudom, hova induljak, hogy ilyen ellátást kaphassak. Pszichiátria? Kell beutaló? Először háziorvoshoz kéne menni érte?

Szeretném minél kevesebb lépcsőben, mert nincs lelki erőm, türelmem arról győzködni másokat hogy beteg vagyok, és nem akarom, hogy hozzá nem értők elbagatellizálják.

Ha valakinek bármilyen infója van, írjon, kérem.

2014. jan. 18. 19:44
 1/3 David82 ***** válasza:
Szia! Szegedi vagyok én is, és voltam már pszichológusnál hasonló problémával, de az általa felírt gyógyszert nem szedtem be a rengeteg mellékhatás miatt. A depressziót mindig kiváltja valami, de segít például a testmozgás. Ez nem vicc. Youtube-on vannak különböző tornagyakorlat videók. Kezdj el csinálni egyet. Csak úgy viccből. Hidd el, sokkal jobban fogod érezni magad utána.
2014. jan. 18. 19:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Mondtam, hogy sok megközelítést próbáltam már, ezt is, és továbbra sem akarok senkit arról győzködni, hogy bajom van.

Egyetemista vagyok egyébként.

2014. jan. 18. 20:00
 3/3 anonim válasza:
Mindenképpen a háziorvoshoz menj el először, ő biztos tud ajánlani jó pszichiátert, ő majd meg tudja mondani, hogy mit érdemes tenned.
2014. jan. 26. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!