Ugye jó gyógyszer a Frontin?
Tudni kell, hogy én NAGYON gyógyszerellenes vagyok.
Pszichésen viszont most egy nagyon durva szakaszba jutottam, ahol többen is mondták, hogy kell nekem a gyógyszer. Napról napra "épphogy" csak túléltem. Aztán jött a pszichiáter. Sürgős volt, így csak fél órára tudott fogadni, és egyből felírta a Frontint (0,25 mg-osat). Mondta, hogy reggel, délután, este egy feled szedjek be, ha nagyon rossz a helyzet, lehet egy egészet is.
Elolvastam a betegtájékoztatót, azóta rettegek. Most jobban vagyok(még nem szedtem be), de valószínű, hogy hamar eljön az idő, és kénytelen leszek beszedni.
Ugye nincs rossz hatása??
"Ugye nincs rossz hatása?"
Természetesen van mellékhatása, mint minden gyógyszernek vagy gyógynövénynek! De a szervezetedtől függ, hogy épp hogyan reagálsz rá. Valószínűleg semmit se fogsz észrevenni a káros hatásaiból (én is szedem, de még altató hatása sincs, pedig annak néha örülnék).
En nem ajanlom a gyogyszert. Magyon raszoksz, es ha nem tudod majd bevenni, erosen rosszul leszel. Ezt Magyarorszag legismertebb youtube-osa mondta, aki agorafobiaban szenved sok-sok eve.
Itt a csatornaja: [link]
Az egyik videojaban elmondja, keresd meg melyik az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!