Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ugye jó gyógyszer a Frontin?

Ugye jó gyógyszer a Frontin?

Figyelt kérdés

Tudni kell, hogy én NAGYON gyógyszerellenes vagyok.

Pszichésen viszont most egy nagyon durva szakaszba jutottam, ahol többen is mondták, hogy kell nekem a gyógyszer. Napról napra "épphogy" csak túléltem. Aztán jött a pszichiáter. Sürgős volt, így csak fél órára tudott fogadni, és egyből felírta a Frontint (0,25 mg-osat). Mondta, hogy reggel, délután, este egy feled szedjek be, ha nagyon rossz a helyzet, lehet egy egészet is.

Elolvastam a betegtájékoztatót, azóta rettegek. Most jobban vagyok(még nem szedtem be), de valószínű, hogy hamar eljön az idő, és kénytelen leszek beszedni.

Ugye nincs rossz hatása??

2014. jan. 8. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Nyugi, nincs!!! a 0,25mg-os a leggyengébb, ráadásul felet kell szedned. Ne ijedj meg a betegtájékoztatótól, én is szedtem Frontint, most már Xanaxot pánikbetegségre, és először elszörnyülködtem,hogy miket írtak bele mellékhatásnak (pl. öngyilkossági hajlam,stb). de nem kell ilyenektől,se mástól tartanod, mert ez nagyon kis adag, amit szedned kell! 23/L
2014. jan. 8. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Hát azért óvatosan vele, kicsi adag, szedd be, ha szükséged van rá, de előtte gondold át, hogy valóban szükséges-e, vannak gyógynövényes nyugtatók is. Én most a Rivotril-t szedem, nagyon kis mennyiségben, nem sokkal erősebb az sem, de ha véletlen kihagyok egy felet, másnap olyan szarul vagyok, hogy hihetetlen. Emiatt már rájöttem, hogy nem olyan egyszerű ezekről leszokni, szóval csak óvatosan, ja és persze azt se tudom, hogy mit csináltam tegnap, vagy a múlt héten, nagyon szétesetté teszik az embert ezek a gyógyszerek.
2014. jan. 8. 15:29
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
A Frontin /Xanax/ ugyanaz a hatóanyag. A 0,25-ösből fél szem minimális adag. Nyugodtan szedheted, ettől nem lesz megvonási tüneted. Saját tapasztalatból írom. Volt, hogy 2 évig is szedtem 3x1/2 tablettát. Jó gyógyszer és hamar kiürül a szervezetből.
2014. jan. 8. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Nyilván az orvos tudja, hogy erre van szükséged. Ne parázz, ha szükséges szedd be, de ha jobban érzed magad nem kell szedni. Ez nem olyan gyógyszer amit állandóan szedned kell
2014. jan. 8. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:

"Ugye nincs rossz hatása?"

Természetesen van mellékhatása, mint minden gyógyszernek vagy gyógynövénynek! De a szervezetedtől függ, hogy épp hogyan reagálsz rá. Valószínűleg semmit se fogsz észrevenni a káros hatásaiból (én is szedem, de még altató hatása sincs, pedig annak néha örülnék).

2014. jan. 8. 16:43
 6/8 anonim ***** válasza:

En nem ajanlom a gyogyszert. Magyon raszoksz, es ha nem tudod majd bevenni, erosen rosszul leszel. Ezt Magyarorszag legismertebb youtube-osa mondta, aki agorafobiaban szenved sok-sok eve.

Itt a csatornaja: [link]

Az egyik videojaban elmondja, keresd meg melyik az.

2014. jan. 8. 22:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Nincs semmi rossz mellékhatása, csak egy kicsit álmosságot okoz. Én a 0.5mg-osból szedek egy felet néha amikor szükséges. Még autót vezetni is lehet. A betegtájékoztatóban minden mellékhatást leírnak, de ez nem vonatkozik mindenkire. Én például jobban vagyok tőle, megszünteti a feszültséget. El tudom látni a napi feladataimat.
2014. jan. 8. 22:58
 8/8 NoDrugs ***** válasza:
2014. febr. 8. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!