Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós szocfóbok, hogy...

Depressziós szocfóbok, hogy bírják a vizsgaidőszakot?

Figyelt kérdés
mert én eléggé szarul, úgy érzem visszafordultam az emelkedőről, és megint lefele megyek, a szóbelik gondolatától meg egyenesen pánikba esek, még el se kezdődtek a vizsgáim, de már ki vagyok készülve, nagyon nehezen megy a tanulás. Lehet ezzel egyáltalán csinálni valamit, vagy csak túlélni?
2014. jan. 6. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Hozzászoksz majd. Ez sajnos ilyen.
2014. jan. 6. 18:38
 2/8 anonim válasza:

Szia, sorstárs!

Én is nehezen veszem rá magam a tanulásra, de néha azért sikerül. Gond akkor van, mikor mennem kell vizsgázni, mindig a sok csoporttársam közé. Írásbeli még hagyján, szóbeli, amikor előttük és a tanárok előtt kell megszólalni, sokkal rosszabb.

Viszont egyformán rossz az egész akkor is ha pánikolsz, és akkor is, ha nem, szóval érdemes inkább a "nem foglalkozom senkivel" mentalitást választani. :)

Tehát elmész vizsgázni, nem szólsz senkihez, nem nézel senkire, szóbelin úgy csinálsz, mint ha a tükörnek mondanád az anyagot, ne foglalkozz másokkal, a tanárral se, csak ha kérdez. :)

Ha végeztél felállsz, hazamész, aztán ott azt csinálsz, ami jól esik. Én speciel sírni szoktam...

2014. jan. 6. 18:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Szocfóbiás nem vagyok (már), csak depressziós, de tanulni én sem tudok. Semmilyen munkát nem tudok elvégezni. Nagyon muszáj lenne, hogy javuljak, mert ez így nem mehet tovább.
2014. jan. 6. 18:55
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Mondanám hog örülök hogy nem vagyok egyedül, de hát nyilván nem örülök... második: az jó hogy sírsz néha én is szeretnék, hogy kiadjam a feszkót csak egyszerűen nem tudok... :-\ én helyette sajnos tömöm a fejem

Harmadik: jársz dokihoz? Mert ha ennyire jem vagy képes semmire akkor kéne... remélem, jobban leszel, leszünk

2014. jan. 7. 00:32
 5/8 anonim ***** válasza:
2014. jan. 7. 23:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez nagyon hasznos volt, köszönöm!!!
2014. jan. 8. 03:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem ettől nem lesz jobb..
2014. jan. 8. 06:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó:attól függ, mi a fő gond:a szorongás vagy a depresszió.
2014. jan. 8. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!