Depressziós szocfóbok, hogy bírják a vizsgaidőszakot?
Szia, sorstárs!
Én is nehezen veszem rá magam a tanulásra, de néha azért sikerül. Gond akkor van, mikor mennem kell vizsgázni, mindig a sok csoporttársam közé. Írásbeli még hagyján, szóbeli, amikor előttük és a tanárok előtt kell megszólalni, sokkal rosszabb.
Viszont egyformán rossz az egész akkor is ha pánikolsz, és akkor is, ha nem, szóval érdemes inkább a "nem foglalkozom senkivel" mentalitást választani. :)
Tehát elmész vizsgázni, nem szólsz senkihez, nem nézel senkire, szóbelin úgy csinálsz, mint ha a tükörnek mondanád az anyagot, ne foglalkozz másokkal, a tanárral se, csak ha kérdez. :)
Ha végeztél felállsz, hazamész, aztán ott azt csinálsz, ami jól esik. Én speciel sírni szoktam...
Köszi a válaszokat! Mondanám hog örülök hogy nem vagyok egyedül, de hát nyilván nem örülök... második: az jó hogy sírsz néha én is szeretnék, hogy kiadjam a feszkót csak egyszerűen nem tudok... :-\ én helyette sajnos tömöm a fejem
Harmadik: jársz dokihoz? Mert ha ennyire jem vagy képes semmire akkor kéne... remélem, jobban leszel, leszünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!