Erősödött a depresszióm, mit tehetnék orvos segítsége nélkül?
Figyelt kérdés
Már kezeltek depresszióval, de most csak márciusra kaptam időpontot a dokihoz. :( Mit tehetnék addig? Nagyon sokat gondolok a halálra, nincs kedvem kikelni az ágyból, kilépni a lakásból pedig kész gyötrelem. :(2014. jan. 6. 14:47
1/4 anonim válasza:
Nincs lehetőséged másik orvost választani? Felháborítónak tartom, hogy ilyen fontos esetben, mint a depresszió, hónapokkal később adnak időpontot. Ha tehetném, szívesen segítenék, de én sajnos nem értek ehhez, csak biztatni tudlak, hogy legyél erős és keress másik segítséget, ha kell, magánúton.
2/4 anonim válasza:
Én is azt mondom, amit az első. Amikor ilyen helyzetben voltam, mint most te, akkor azonnali segítséget kértem. Magánúton, kölcsön kellett hozzá kérnem, de megérte! (Már a terápiám végefelé járok, de a mély depresszióból nagyon hamar sikerült kijönni, viszont ennél a terápia sokkal-sokkal többet segített! Nem csak a depresszióban, hanem az okok feltárásában és kezelésében is!)
3/4 S. Balázs válasza:
Az orvos a depressziót csak tünetileg tudja kezelni, vegyszerrel. Egy jó pszichológus, vagy bárki, aki az elmédre és/vagy a lelkedre tud hatni, tud segíteni, hogy megoldd a problémát. Persze, ha már nagyon rosszul vagy, segíthet a tünetenyhítés, de ha megvan a reménysugár (az elmédben), a tünetek nagyon gyorsan és nagyon intenzíven tudnak csökkenni. A szimpla orvosi tünetelnyomást nem ajánlom, mert azzal csak magadat csapod be.
4/4 anonim válasza:
Ha már kezeltek depresszióval, akkor elmehetsz gyógyszert iratni. Ahhoz nem kell ujabb időpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!