Pekkerke kérdése:
Mért nem tudok elaludni?
Figyelt kérdés
11f vagyok és nem tudok aludni! Ez mért van és hogy alugyak el?2014. jan. 5. 23:57
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, de ne tudd meg en miota vergodom..
2/7 anonim válasza:
Szünet miatt van. Pár nap és lefaradsz sulitol oszt menni fog az alvas. DE konyorgom olvassatok már az előző kérdéseket mert ez ma már 100ik ilyen. Holnap suli tudom.
3/7 anonim válasza:
Ja. Csak nekem nem par nap mulva, hanem most kene aludni.. nappal fogja megbosszulni magat ez.
4/7 anonim válasza:
Mit izeltok. Felevire nem most kell erolkodni. Érettségi meg nem most lesz.
5/7 anonim válasza:
Ezt jol megmondtad... akkor be se megyekn ugyse most kell izgulni nem ? De jo, akkor tovabb (nem) alszok
6/7 anonim válasza:
Ne görcsölj rá elalváskor arra,hogy rögtön elaludj. Hagy a dolgot magától alakulni,hadd történjen aminek kell történnie. Úgyis el fog nyomni az álom ha fáradt vagy,de véletlenül se görcsölj rá. Csak feküdj kényelmesen s lazíts gondolkodj számodra kellemes gondolatokon. :)
7/7 anonim válasza:
Tegnap én sem tudom 10 óra felé befeküdtem az agyába mondván iskola lesz holnap és csak forgolódtam forgolódtam aztán kb éjfélkor elaludtam és 4:30-kor felébredtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!