Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Memolife max szedésénél...

Memolife max szedésénél mennyi idő után lehet észre venni a hatást?

Figyelt kérdés
2 napja szedem még csak, mert most hallottam róla, de jövő héten 3 vizsga + szigorlat lesz...szóval jó lenne ha lenne rá esélye, hogy 1 hét után van javulás ;)
2014. jan. 4. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
Miből gondolod, hogy ér is valamit és nem csak reklámfogás meg pénzlehúzás az egész?
2014. jan. 4. 18:54
 2/12 A kérdező kommentje:

Több fórumot elolvasgattam mielőtt megvettem, ahol személyes tapasztalatokat írtak le, köztük itt is találtam egy kérdést, amihez írta valaki, hogy 3 hasonló "gyógyszert" is kipróbált, és ezt teszi az első helyezettnek.

Sajnos amilyen a jelenlegi helyzetem, képes vagyok minden ilyet - hasonlót kipróbálni :S :)

2014. jan. 4. 19:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Gondolom szépen lassan javítja, de te ebből nem sokat fogsz észrevenni, csak mikor radikálisabb változást veszel észre..

ez is olyan mint mikor nő a hajad minden nap, de mégis csak hetekkel később látod azt, hogy valóban hosszabb lett.

szal itt is gondolom kell pár hét mire azt mondhatod, hogy hmm tényleg csinált valamit.

2014. jan. 4. 19:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát kíváncsian várom, de remélem mihamarabb...:)
2014. jan. 4. 19:42
 5/12 anonim ***** válasza:

Azért nagy csodát ne várj, mert úgyis csak fejlesztéssel javítható az agy teljesitménye...

valószínűleg nekem azért olyan lepusztult már mert amióta végeztem a sulival szinte semmi olyat nem végeztem amivel formában tarthatnám :DD

2014. jan. 4. 19:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát azért edzésben van rendesen :D Csak azt alapból is észrevettem, hogy a rövidtávú memóm sokat romlott...lehet a sok stressztől, idegességtől...nem tudom. De régen tökéletes volt a hosszú is meg a rövid is :) Sose volt vele gondom :)
2014. jan. 4. 21:05
 7/12 anonim ***** válasza:
öregszel... velem is így van
2014. jan. 5. 12:58
 8/12 A kérdező kommentje:
hát igen, megfordult a fejemben, hogy a 24. szülinapomra járókeretet kérek meg cavintot :D
2014. jan. 5. 13:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Kösz........ :D
2014. jan. 5. 14:03
 10/12 A kérdező kommentje:
:P
2014. jan. 5. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!