Titeket ölelt már meg a pszichológusotok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 19:06
1/11 anonim válasza:
Nem, de bizonyos esetekben lehet létjogosultsága a dolognak (állítólag az ölelés gyógyító hatású).
2/11 anonim válasza:
Ne engedd,ha kellemetlen!Hozzászokhatsz amúgy is.Nem szabad.
3/11 anonim válasza:
Ja meg szex is volt. nem nagy szam
4/11 A kérdező kommentje:
Hát nem mondom, hogy "kellemetlen" volt, de mégse számítottam rá, azt hittem testi kontakt nem lehet ebben a szituációban.
2014. jan. 3. 19:17
5/11 anonim válasza:
Az a helyzettől függ. Természetes emberi gesztus,ha van rá ok, csak sokan mellőzik.
6/11 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk nagyon sírtam, gondolom megsajnált. Bár ő férfi, de az mindegy végülis.
2014. jan. 3. 19:30
7/11 anonim válasza:
1. Testi kontaktus KELL (pl. kézfogás)
2. Az ölelés pedig egy teljesen normális reakció szerintem, ha valaki sír (mármint olyan embereknél, akik nem félnek más emberek közelségétől, ahogy sokan)
8/11 anonim válasza:
Igen, és ez volt az a pillanat, amikor elkezdtem hozzá vonzódni. Már nem is járok oda...
9/11 anonim válasza:
bár pszichiáter volt, mindketten nők voltunk, megköszöntem neki az éves segítségét és megölelt.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kíváncsi voltam, hogy mással is előfordult-e már hasonló.
2014. jan. 3. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!