Mi történik azzal, aki "túl sokat" tanul - suliban is, sulin kívül is?
Egyedül érzem magam, aki szeretne lexikális, elméleti tudást halmozni, mert sok dolog érdekli (tudományos, műszaki).
És igen, gondolkozom is, de tudás nélkül baromira nem lehet!!! Ezért ami hiányos és érdekel, annak utánaolvasok.
Könyörgöm: mi bajom lesz ebből? Csak valaki magyarázza meg!!
Hátha akkor nekem is vége lesz ennek a mániámnak.
SEMMI bajod nem lesz ettől.
Csak arra figyelj, hogy a tanulás, olvasás mellett azért ne hanyagold el az embereket sem. Időnként kapcsolj ki, pihenj, szórakozz, hiszen erre is szüksége van egy embernek. Tudd, hol vannak a határaid.
Nekem ez a pihenés. De tényleg.
Amúgy őszintén, nem akarok bunkó lenni, de hol írtam, hogy nem megyek emberek közé?
Amit ne írtam, azt ne feltételezzétek...
És azért a "tanulás" a pihenés, mert a túl sok társaságozás baromi fárasztó számomra.
De szoktam menni... csak introvertált vagyok.
Így van ezt nem írtad, de így kezdted: egyedül érzem magam.
Ezt én olvastam félre: az egyedül létre, magányosságra asszociáltam és nem arra, hogy Te egyedül vagy azok közül, aki utána olvas a dolgoknak, a többiek meg nem.
Ezért most elnézést kérek:)
Bár szerintem mások is vannak így, de lehet nem ismersz sok ilyen embert,mert nem mondják el. Természetes nekik, hogy utána olvasnak. Ami érdekel én is mindig utána nézek és ez nekem teljesen helyén való és sok ismerősöm van akik hasonlóan kutakodnak az után ,ami megfogta őket, ami felkeltette az érdeklődési körüket.
Jaa értem.
Bunkó nem akartam lenni, de azért voltam erős, mert sokszor úgy érzem, el se olvassák a kérdést és sablonosan válaszolnak.
De akkor Te nem így voltál vele, csak félreolvasás.
Egyébként egyedül is érzem magam, de ez egyéb különcségeim miatt részben, részben a mai világ milyensége miatt, részben meg kell találni azt a kört, ahova jobban beleillek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!