Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki tudna segíteni? Lehetetlen...

Ki tudna segíteni? Lehetetlen a viselkedésem, pár lépésnyire vagyok a teljes megzavarodástól!

Figyelt kérdés
Mit tegyek, nem akarom ey időzített bombakènt leèlni az èletem! Agresszív vagyok ès kissè ön- ès közveszèlyes. A suliban a tanárok rám vannak szállva, mióta tehetetlen dühömben kivertem kèzzel az ablakot a lány mosdóban. Èn is kezdek tartani magamtól nemcsak a környezetem. A szüleim elválltak tízèves koromban. Apám alkoholista, rokkantnyugdíjas(szívinfarktust kapott), anyám szinte lelkibeteg, a jelenlegi barátja depressziós. A családi szennyesnek attól tartok lett egy kis nyoma bennem. Az igazatónőm el akart küldeni egy gyermekpszichiátriára, szerinte szakmai segítsègre van szükségem. Èrzelmileg labilis vagyok, ezt tudom. Mit tegyek? Segítenètek, kèrlek? 14/L

#veszély #félelem #érzelem #pszichológia #pszichiátria #szemèlyisègzavarok #családi problèmák #viselkedèsi nehèzsègek
2014. jan. 1. 22:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ès milyen tapasztalataid vannak a problèmás gyerekekkel? Hogyan tudod őket kezelni? A gyermekednek ès a tanítványaidnak mièrt kellett elmenni a Vadaskertbe?
2014. jan. 4. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!