Komoly hangulatzavarokkal, depresszióval pszichiáter kiírhat iskolából?
Figyelt kérdés
Főleg, hogy pont az iskola miatt depressziós az alany, aki 15 éves lány. :)2013. dec. 31. 18:47
11/26 anonim válasza:
(miután bevettem egy doboz nyugtatót. De szerintem nem kell elmenni addig, elmész egyhez, és beszámolsz neki ezekről, biztos kiír valamennyi időre, míg segít abban, hogy kicsit összekapard magad)
12/26 A kérdező kommentje:
Ha elmondom a pszichiáternek, hogy szeretném, ha egy időre kivenne az iskolából, megtenné, ha szerinte is jót tenne?
2014. jan. 2. 22:19
13/26 A kérdező kommentje:
Na igen, pont ezért szeretném ezt, hogy ne csináljak semmi ostobaságot..(többet: egyszer már majdnem felvágtam az ereimet, szerencsére észbe kaptam, de szörnyű volt...:()
2014. jan. 2. 22:21
14/26 anonim válasza:
"ha szerinte is jót tenne" =kiírna... Menj el, 99%ban biztos vagyok benne, hogy ki fog írni, legalább egy rövid időre.
Suliváltáson nem gondolkodtál? Ha annyira szemetek ott veled...
15/26 A kérdező kommentje:
Szeretnék átmenni félévkor másik iskolába, de a rossz jegyeim és a sok hiányzás miatt nagyon félek hogy nem vesznek át..:(
2014. jan. 2. 22:58
16/26 anonim válasza:
akkor max halasztasz egy évet.. Ne stresszelj! Az a lényeg, hogy rendbe jöjj
17/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok, jól esik hogy foglalkoztok velem...:)
Az évhalasztás talán tényleg jó lenne...
Még annyit kérdeznénk, hogy hol keressek pszichiátert?
2014. jan. 2. 23:33
18/26 anonim válasza:
Ha elmész a háziovoshoz, ő minden bizonnyal fog tudni segíteni ebben!
Nem tudom, hol laksz, de a helyi sztk-ban biztos van pszichiáter. Csak annyit nem tudok, hogy mivel kiskorú vagy, vajon kell-e hozzá szülő... De ha a háziorvosodat megkérdezed, ő biztos többet fog tudni mondani :)
19/26 A kérdező kommentje:
Amiart aggódom, hogy a háziorvosom haragszik rám, mert ugye az utóbbi időben sokat jártam hozzá igazolásért, és talán hipochondernek tart:/ helyben az sztkban vagy esetleg a kórházban érdemes lehet érdeklődnöm?
2014. jan. 3. 00:04
20/26 anonim válasza:
ha tartasz a háziorvostól, akkor érdeklődhetsz ott is. Bár szerintem fel kellett volna tűnnie a háziorvosnak, hogy ennyiszer jársz igazolásét, szóval nem feltétlenül van minden rendben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!