Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyha minden diszkalkulia...

Hogyha minden diszkalkulia tünet igaz rám kivéve a tájékozódást attól még lehetek az?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat légyszi :/ :) és 15/L vagyok és nagyon nem megy, illetve ijesztően hülye vagyok matekból...

2013. dec. 29. 20:03
 1/3 encsike17 válasza:
Én diszkalkuliás vagyok.mond meg a matek tanárodnak hogy szerinded ez a problémád és kérd meg hogy küldjön el kivizsgálásra ha az vagy felmentést kapsz matekból és azokból a tantárgyakból amibe számolni kell.nem minden tünetnek kell igaz lenni-e lehetsz alapfokon is diszkalkuliás.
2013. dec. 29. 21:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. dec. 30. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is diszkalkuliás vagyok. Nem minden esetben járható a "szólj a tanárodnak és ő majd elküld" út...

Én is rettenetesen sokat szenvedtem a matekkal, soha nem jött össze egy kettes sem, és a tanárom erre még szépen rá is tett. Szerinte nincs olyan, hogy valaki nem jó matekból. (Az sem számított, hogy mindenből ötös voltam/vagyok)

Mi azonnal a nevelési tanácsadóba mentünk, elmondtuk, hogy mi a probléma, szinte 1 hónap alatt lezajlott az összes vizsgálat. Ha jól emlékszem én sem produkáltam minden tünetet. Érdemes minél előbb kivizsgálni!

21/L

2014. jan. 7. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!