Elvonási tünetek előjönnek 2 év eltelte után is?
Miért unatkozol? Töltsd ki az életed hasznos dolgokkal... olvass, sétálj, kirándulj, sportolj, vállalj menhelyeken önkénteskedést. Rögtön nem fogsz unatkozni.
A legegyszerűbb arra fogni, hogy unatkozom, hát akkor szívjunk be.
Ez sztem keményebb drog lehetett.
Teljesen oké amire gondolsz vágysz rá,de azért gondolj bele.
Én is voltam már így,igen.
Két év után az agykémiád helyreáll.
Viszont ha tetszettek a kábítószerekkel átélt élmények, akkor persze, hogy nosztalgiával gondolsz vissza, pláne napi tizenX óra munka után.
A kábítószereknek az a lényege, hogy nagyon kellemesek, amit érzel az kb. tök természetes.
Ezt a vágyakozást hívják bizonyos esetben "pszichológiai függőségnek", amikor nem az anyag kémiája, hanem a megszerzett élmények minősége miatt vágyunk valamilyen szerre (vagy bármilyen tevékenységre) újra és újra.
Mivel a kábítószerek (definíció szerint ugye) illegálisak, ezért ha már egyszer sikerüt elhagyni a használatukat, inkább ne kezdd el újra. A szóhasználatodból ("tiszta vagyok") azt sejtem, hogy problémás használó volták, és szerettél volna megszabadulni ezektől a szerektől. Tényleg nagy dolog, hogy sikerült.
Állítólag aki egyszer függő volt, annak később is bármikor lehetnek olyan érzései, hogy "de jó lenne megint beszívni", sőt, nehezen is állja meg, hogy ne tegye meg ismét.
Légy erős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!