Aki testképzavarból gyógyult, v evési gondjai voltak és már jól van, az hogy csinálta?
Figyelt kérdés
Privátot is írhattok ha szeretnétek segíteni. :))2013. dec. 22. 20:37
1/2 anonim válasza:
Úgy, hogy kórházba kerültem, mert epilepsziás rohamom lett. És nem ettem eleget az előző héten, meg az azelőttin, meg az azelőttin. Pár hónap alatt így fogytam olyan 20kilót.
Elküldtek pszichológushoz a kórházban, aztán ott kezdtük rendezni a problémáimat. Még a mai napig nem szeretek sokat enni, de jobb lett a helyzet.
És ezzel a sok fogyással betegségek is jelentek meg. Az érrendszerem kicsit elcsesződött, de mindegy, szinten lehet tartani a doki szerint.
17F
2/2 anonim válasza:
Nekem az segített, hogy dietetikus kiszámolta a testtömg indexemet, hogy a magasságomhoz képest mi a normális súly, amit el kell érnem. Ezután összeállított nekem egy roboráló (kb. 3000 kcal) tartalmú étrendet, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna vacsora, pontosan, hogy mikor mit KELL ennem. Pontosan. Nem volt apellátta, addig nem álltam fel, amíg meg nem ettem. Az étrendet megtámogatta napi két üveg tápszerrel. Ennyi. Kb. hetente 1 kg-t híztam, 31-ről indultam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!