Mijen ember az?

Figyelt kérdés
Milyen ember az aki oly mértékben depressziós hogy legszívesebben öngyilkos lenne, régebben már majdnem vonat alá sétált, de volt egyvalaki aki miatt nem tette meg. A mai napig miatta nem tesz valami hülyeséget, viszont mikor először majdnem öngyilkos lett valahogy egy része meghalt. Hiányzik valamije lényegébe (ezt a személyt éveken keresztül szívatták, basztatták és a barátainak hitt személyek csúnyán hátradöfték ezért ma már senkiben sem bízik). Mivel kb annyi kedve van a mindennapokhoz hogy legszívesebben meghalna, a lénye üres, és ha bármit a fejébe vesz hogy azt megteszi,legyen akár milyen apró, egy életcél méretét is elérheti a mindennapokban. Ennek a személynek nincs kedve élni, iskolába járni, melózni, a mindennapok része lenni, szó szerint semmihez. Az iskolában, munkahelyen, haverokkal és otthon is egy szép álarc mögé rejtőzik, és a problémáit magába zárja, elzárkózik a külvilágtól. Súlyos depressziós, és napi szinten gondolkozik az öngyilkosságon is. Legszívesebben meg is tenné de még mindig ott van neki az az egy ember akinek nem akar fájdalmat okozni. Mi a véleményetek, mit kéne tennie, vagy mit csináljon ? (pszichológushoz a életbe nem tenné be a lábát)

2013. dec. 20. 23:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, elírtam, de azért a "mijen" elég gáz tőled...

Meg a "szarkedvű"...

Mennyi idős vagy?

Hány nyelvtan órát hagytál ki?

2014. ápr. 13. 08:31
 12/15 A kérdező kommentje:
17, és nemeleget. Az iskola nemvolt egy fákjásmenet
2014. ápr. 25. 00:45
 13/15 Rex Andy válasza:

Ez a tema elkezdodott depresszios alapon.

A vegen az utolso ket szemely osszeszolalt helyesirasi teren.

Mindketten helytelenul irnak magyarul nyelvtanilag.

- fakja- helyesen faklya

- mijen - helyesen milyen

Nem vagyok magyar nyelv szakos tanar,- 30 eve Kanadaban elek, de ha megtanulsz helyesen irni, olvasni, uszni, biciklizni,- soha el nem felejted azokat.

2014. nov. 14. 04:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nem ahhoz kértem ezen kérdésemben segitséget hogy hogyan is irjak helyesen hanem ahhoz ami fent a zöld négyzetben szerepel. Menj tanárnak, Javitgasd a 12 éves gyerekek nyelvtandolgozatait de nekem jelenleg nagyobb gondom is van mint hogy nemérdekel a helyesirásom. Köszöntem értelmes válaszaitokat.
2014. nov. 16. 18:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy szerintünk ez az alapműveltséghez tartozik. Ha értelmes választ vársz legyen gondod arra is, hogyan írod ki a kérdést!
2014. nov. 17. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!