Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kisebbségi érzésből eredő...

Kisebbségi érzésből eredő agresszivitás. Hogyan gyógyítsam?

Figyelt kérdés

alacsony önbecsülésem van és kisebbségi érzésem, mivel az erőnlétem az egyetlen, amit nagyjából helyénvalónak találok, ezért az utcán agresszívan viselkedek a többi férfival (általában csak akkor ha nagyobbak nálam, vagy látszatra nehezebbek...), olyan idegesítő ez az egész, amikor egyedül vagyok, akkor sajnálom ezt az egészet, de társaságba rögtön előjön.

mi lehet ez? valamilyen pszichés betegség, vagy csak szimplán bolond vagyok?

hogyan tudnám magam kikúrálni ebből?

2009. nov. 25. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez biztos pszichés betegség. El kellen e menned pszichológushoz. A terápia biztos segít.
2009. nov. 26. 21:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Az agresszió mindenkiben jelen van. Normális. A legtöbben viszont megtanultunk bánni vele. Sokan már így szocializálódtunk. Ha a családodban nem volt rá lehetőséged, akkor bepótolhatod bármikor. Szakemberek segíthetnek neked ebben. Pszichológus, vagy terapeuta.
2009. dec. 7. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!