Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vélemények a marihuána hatásai...

Vélemények a marihuána hatásairól?

Figyelt kérdés

A marihuánának köztudottan relaxáló és feszültségoldó hatása van az agyra ( én nem füvezek, szóval mellőzzük a beszólásokat ).

Ha legalizálnák ennek használatot és sok szorongással, pánikrohammal, stresszel stb . -vel küszködő személy rendszeresen elkezdené használni ezt a növényt és pozitív hatásokat érne el vele ( tehát jobb feszültségkezelés, kevesebb stressz, gátlások lebontása stb. ) , akkor véleményetek szerint ezek a hatások gyökeres változást eredményeznének a pszichébe vagy csak rendszeres használat mellett maradnának meg, ergo ha valaki abbahagyja, akkor visszaváltozik azzá a személlyé, aki volt és visszatérnek mindazok a problémái, amelyek voltak ?

2013. dec. 13. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyanezt a kérdést feltehetnéd a rendes gyógyszerekkel kapcsolatban is, kár volt belekeverni a marihuánát és a legalizációját (de egyiknek sem csak ilyen egyszerűek a hatásai).
2013. dec. 13. 16:20
 2/8 A kérdező kommentje:

#1 – A rendes gyógyszerekről megvan a véleményem úgyhogy nem, nem lett volna értelme kérdést kiírnom róluk, mert egy költséges sz*rnak tartom őket, semmi többnek. A gyógyszeripar nem gyógyít, csak kezel. Erről ennyit.

A kérdésre pedig válaszolhattál volna, ha már írtál.

2013. dec. 13. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy milyen marihuánát szívnak. Én nem vagyok szakértő, nem is használom, de pont tegnapelőtt láttam egy adást a tévében a káros hatásairól is. Tehát itt is az éremnek két oldala van.
2013. dec. 13. 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:

megváltozik a személyiség.

Ahogy az előző hozzászóló is írta a gyógyszeres......

2013. dec. 13. 17:46
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Kétélű fegyver és használat közben nagyon könnyen az instabil ember ellen fordulhat.

Az biztos hogy a gyógyszeripar fele bezárhatna ha dekriminalizálnák végre. Nem hiába a gyógyszeripar támadja legjobban Uruguayt is :)

Nem kell ahhoz rendszeresen használnod hogy rájöjj dolgokra és átültesd ezeket az életedbe :) Szóval amit a végén írsz az szerintem butaság.

De sokkal komplexebb növény ez annál hogy bárki is a értelmeseket írhatna róla :) Nem véletlenül tisztelik szentként ott ahol ismerik :)

2013. dec. 13. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Amúgy épp itt a gyakorin olvastam valakitől hogy a fogyasztói társadalomnak nem érdeke hogy meggyógyulj, csak az hogy kezelje a tüneteidet... na erre van az egész gyógyszeripar! Ha meggyógyítod magad, egyre kevésbé vagy jó fogyasztó így hasznuk sincs belőled.
2013. dec. 13. 22:19
 7/8 A kérdező kommentje:

#5 - Amit a végén írok, az csak feltevés, úgymond a kérdés része, amely nem állítás , csak elmélkedés, az elmélkedésben meg nem léteznek butaságok.

Kösz a választ amúgy.

2013. dec. 13. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:
20%
A marihuana thc tartalma csak egeszen kis mertekben gyogyhatasu, inkabb karos,mint sem hasznos, hosszu tavon 10 szer gyorsabban okoz tudo rakot, es elosegiti a szemelyiseg zavar kialakulasat, tehat a fogyaszto evek alatt mar azt is elhiteti maganak, hogy amit csinal az jo, de ezt csak a szenvedely es a belso szemelyiseg romlasa okozza. Foleg azoknal alakul ki, akik gyenge szemelyiseggel, vagy depresszioval kuzdenek. Azert mert legalizaltak nehany orszagban, az nem jelenti azt hogy jo, persze vannak olyan orvosok, akiknek erdekeben all a gyogyhatasarol irni, a mediaban. De persze ez az alkoholnal is igy van. Azokban az orszagokban, ahol nem fogyasztanak alkoholt sem kabitoszert, megno a varhato elet hossz es kevesebb a depresszios beteg! Lasd pl: Szaud Arabia, Kuwait! A feszultseget pedig nem elnyomni kell, hanem megtalalni az okozojat sajat magunkban, mert igy csak menekulunk gyavan a problemak elol!!!
2013. dec. 18. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!