Szédülés Cipralex?
Több mint fél éve minden nap egésznap szédülök, vagy legalábbis bizonytalanságot érzek. Van, amikor megfeledkezem róla, de mindig érzem, különböző intenzitással. Reggel mindig erős, és a tarkóm, nyakam is fáj, van, amikor este is, ezért előbb le kell feküdnöm.
Korábban pánikbeteg voltam, ami emiatt előjött. Frontint szedek napi 2-3 szor 0,25mg-t.
Voltam neurológusnál, koponya mri-n, nyaki röntgenen, nyaki ér ultrahangon, vérvételen. Minden negatív.
Legutóbb izomlazítót próbáltam meg esténként egy Miderizone-t. Egy hétig szedtem, nem vettem észre különbséget, elhagytam.
Pszichiáter korábban írt fel Cipralexet, de csak ma vettem be az elsőt délelőtt (10mg). Most úgy érzem mégjobban szédülök, és enyhe hányingerem is van. Volt valakinek hasonló tünete? Segíthet ezen egyáltalán a Cipralex?
Hónapokkal korábban egyszer elkezdtem a Rexetint is, de azt kb. egy hét után abbahagytam.
Kedves első!
Mint azt írtam a Cipralexet most kezdem el szedni. A kérdésem az, hogy jó-e egyáltalán ilyen tünetre?
Nem tudom, hogy te hány gyógyszert szedsz, én minél kevesebbet szeretnék, főleg fölöslegesen.
Az kimaradt, hogy 25/F vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!