Forduló ponthoz érkezett az életem. Nem tudom melyik utat kéne választanom? Biszex vagyok, és szeretnék gyerekeket, de közben parafíliás infantilizmusban is szenvedek. Szeretnék egy "játtszó" partnert.
nem tudom, lehet a szerelem / szex topicba kellett volna ezt kiírnom, de úgy éreztem hogy a parafília miatt ide is sorolható, és így elkerülhetem azt a sok mocskolódást, és gonoszságot ami abban a témakörben jellemző a hozzászólásokra. tehát.
24 éves férfi vagyok. most érkeztem el arra a pontra hogy tudok nemsokára valamit kezdeni az életemmel. tizenévesen 140 kiló voltam, és lefogytam 70 et ebből, és januárban lesz a plasztikai műtétem. így onnantól tudom majd elkezdeni a normális életet. és itt jön a gubanc.
amire mindennél jobban vágyom, első verzió: Egy kedves feleségre, gyerekekre, családra, kutyára, egyszóval egészséges életre.
amire mindennél jobban vágyom, második verzió: mivel parafíliás infantilizmusban szenvedek, egyik nagy vágyam hogy találjak egy 20 év körüli fiút magamnak, igen egy fiút, akivel megoszthatom eme vágyaimat, és akivel ki is élhetem ezeket. akivel tudok játszani, legózni, építeni, minden gyerekes szenvedélyemet kiélni, és aki esetleg szeretne engem. ez nagyon sokban segítene a stressz levezetésében is.
na és itt a gubanc. eme vágyaim nem összeegyeztethetőek. nem tudom merre kéne mennyek, pedig 24 éves vagyok, és mostanra már én sem vagyok annyira fiatal hogy még bármit elérhessek ha nagyon akarom. döntenem kéne az életemről, de nem tudok.
kérlek titeket írjátok le a véleményeteket, és érveiteket, egyik és másik élet stílussal szemben, és ellent. nem pszichológus segítségére vágyom, igazából nekem nem kell olyan aki a magánéletemben turkál. szeretném az emberek véleményét hallani, hogy szerintük merre kéne menjek. köszönöm.
24F
És akkor az összes pszichológus ilyen, mert neked van EGY rossz tapasztalatod? Elárulom, nem így van...
Nekem a terápia segített feldolgozni a nagyon korai sérüléseket is, mégpedig tartósan.
(Nem olyan pszichológussal dolgoztam, aki meg akarta mondani a "tutit", hanem olyannal, aki hagyta, hogy én ismerjem fel az életemben a problémáimat.)
Azt, hogy ott hagytad, jól tetted. Azt, hogy azt gondolod, az összes pszichológus így dolgozik, nem teszed jól. Kifogtál egy ROSSZ szakembert, és azt gondolod, hogy minden szakember ilyen. Pedig nem.
És mivel a saját elképzeléseit akarta rád erőltetni, egyáltalán nem csoda, hogy nem segített. Az ilyen pszichológusnak elvenném a diplomáját, mert amellett, hogy nem segít, még a későbbi segítségkéréstől is egy életre elveszi a kedved!
Viszont hidd el, egy JÓ terápia nem erről szól, egyáltalán nem. Nyilván meghatározza a későbbi hozzáállásodat a rossz tapasztalat, ezért is írtam, hogy az ilyen "szakember" rengeteg kárt okoz.
Játssz csak nyugodtan azt, amit akarsz, de legyen benned annyi felelősségérzet, hogy nem teszel tönkre sem egy nőt, sem egy vagy két vagy sok gyereket - különösen őket nem.
Gyk: merthogy a feleséged elválhat tőled, és választhat mást helyetted, ők nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!