Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Melyiket kellene választanom?

Melyiket kellene választanom?

Figyelt kérdés

Azt kell hallgatnom minden utcasarkon hogy a büszkeséget ne adjuk fel csak egy bizonyos pontig!de mi a helyzet akkor ha az egészségre megy rá? Különmentünk a párommal,ami még lehetne egy szappanopera,arra nem volt gerince hogy elémáljon egy év után,és mondja hogy kösz-helo-szia,vagy esetleg rosszabbat hogy vége,csak besértődött és azóta nem is beszéltünk!igyekszem mindennel magyarázni a dolgot magamban,hogy nem szeretem meg már annyit veszekedtünk és sosem ő jött most miért én menjek.

Van benne büszkeség is,persze ennyiszer már nem lehet megalázkodni ez az eset után meg pláne nem!Csakhogy az a helyzet,hogy kezdek tönkremenni nem csak lelkileg hanem fizikailag is(azt hiszem igy mondják).

Nem csak a gyomromban van idegessség hanem rendesen érzem azt hogy leépülök meg mindenem fáj,mintha belülről bomlanék le.vérnyomásom is sz@r,bár az gondolom az idegességtől!

Te melyiket választanád?mit tennél tönkre?büszkeség vagy egészségi állapot?

Hozzáteszem voltam már hasonló helyzetben az is megviselt de elmúlt mindenféle testi romlás nélkül!

2011. márc. 7. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:

sokkkal fontosabba az egészséged mint a büszkeséged

hosszútávon gondolkozz!!!!

2011. márc. 7. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát egy nagy köcsög a barátod. Velem is így "szakítottak." Tisztázd magadban, mit szeretnél. Szerintem nagyon érett, felnőttes és nagyvonalú dolog, ha eléállsz és magyarázatot kérsz. Ezzel meg is bosszulod, hogy így hagyott el, mert nem fog tudni elmenekülni, pedig milyen kényelmes lett volna. Én ezt azért nem csinálom, mert lelkileg még jobban padlót fognék, ha beszélnék vele. De ha te kibírnád és a lelked megnyogodna, követelj egy emberibb elválást. Ha viszont kapcsolatban akarsz vele lenni, akkor hagyjad. Hidd el, akkor jobb, ha nem beszéltek, ha keservesen is, de idővel elfelejted.H emberibben akarsz elválni, akkor én azt mondom, keresd fel, ennyi jár neked, és ez tulképpen egy kis bosszú is, hogy nem bújhat ki a felelősség alól a volt barátod, aki ne hari, de elég nagy féreg lehet.
2011. márc. 7. 22:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Igazábó az első az amit hallani akartam mert bennem is bennem van az egészségem romlását félretéve is az hogy lássam. ugy vagyok vele hogy két lehetőségem van.Az hogy odamegyek hozzá és mindenáron meg akaromvele beszélni és esetleg kibékülést generálok,azzal csak elodázom a dolgok és attól csak később lesz rosz a fádalmat át kell élni.Ilyen alapon nem akartam vele beszélni.De arra nem számítottam hogy szó szoros értelmében belerokkanok.

Bár ez a dolog tetszik a legjobban,mert találkozok is vele meg hát nem kell elhúzni a szenvedést!

Élből támadom azt az embert aki a bosszún gondolkodik.Sosem voltam bosszúálló,mivel miért tegyek kárt annak aki nekem ártott?attól nekem nem lesz jobb ha ő is szenved ,én meg nemcsak a saját bajomtól szenvedek hanem attól is hogy valakit tönkretettem.

De itt nincs szó arról hogy kárt kéne tennem de viszont mégis bosszú!Hát nagyon köszönöm a válaszaitokat.Az elsőtől ezt akartam hallani a második pedig megoldotta az elsőből esetlegesen fellépő problémát!

Bocsi kicsit kavarognak a gondolatok gondoltam a kettőre irok egy hosszabb érvelést!

Mégegyszer nagyon köszönöm!

2011. márc. 7. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak le kellene zárni. Én írnék egy levelet, hogy pl. ha egy héten belül nem hallok felőle, tekintse magát szinglinek.
2011. márc. 7. 23:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Itt nincsenek ilyen problémák.Nehezen !de lezártam.voltk hasonlóak de enyire még sosem durvult el a helyzet.sőt!nem is hallottam ilyet!hogy a tsti egészség menne rá ilyenre.régrn készültem a lelki dolgok azok "természetesek" de hogy szó szerint felőrölne ilyet nem hallottam!
2011. márc. 8. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!