Ki hogyan élte meg, hogy betöltötte a 30. életévét?
Ugyan már! Én a negyvenet is betöltöttem és ha minden jól megy még mindíg nem tartok az életem felénél.
A szüleim lassan 70 évesek és élik világuk, utazgatnak, tanfolyamokra járnak, nyelvet tanulnak, unokáznak, nagyon jól érzik magukat. Még szinte semmi nem telt el az életedből.
én 11.24
Lehet, hogy szerencsém is van a családommal, de azt hiszem, hogy hozzáállás kérdése az egész.
Az ember nem gondolkodhat mindíg azon, hogy mi nem történt, mi rossz történt, és még milyen rossz történhet.
Én is elveszítettem egy gyermekemet, történt a családban is, saját életemben is sokminden.
De nem ezen gondolkodom, hanem élvezem ami jó, ha kicsit rosszabb, akkor szívesen emlékezem a szép dolgokra és nyitott vagyok minden újra.
Ha meghalok, akkor úgyis meghalok, nincs mit tenni, de amíg itt vagyok azt élvezni akarom, hiszen ha olyantól félek ami nem is biztos, hogy megtörténik akkor közben elmegy mellettem az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!