Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meglehet hogy a stresst nem...

Meglehet hogy a stresst nem éreztem de kikezdte a gyomrom?

Figyelt kérdés
Volt egy szeremli csalódásom, nagyon szerettem őt de lényegében jól fogadtam (csodálkoztam is) viszont aznap este már rosszul voltam hánytam, másnap a hasam is ment... (orvosnál voltam, kaptam gyógyszert elméletileg vírus volt már majdnem egészséges vagyok de most szorongást érzek a gyomromban) már majdnem egy hete nem hánytam és nem a hasam se ment.

2013. dec. 6. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:
A stressz mindig lecsapódik valahogy, ha nem kifelé akkor befelé, pl. a gyomorfájás is lehet tünete. Viszont mivel nem rég volt vírusfertőzésed, így lehet még akár annak az utóhatása, vagy valamelyik gyógyszer mellékhatása.
2013. dec. 6. 16:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Gyógyszert kaptál vírusfertőzésre? Az a király dolog, mivel lényegében nincsenek vírusellenes készítmények (de, néhány anyag azért van).

Ha lelkileg rosszul vagy, akkor nem vagy egészséges. Ha nem vagy egészséges, akkor fogékonyabb vagy fertőzésekkel szemben. Ez elég összefüggés?

2013. dec. 6. 16:56
 3/3 A kérdező kommentje:
kaptam bélflórára cseppeket és hányinger ellen tablettát + megfázásra (a torkom sem volt rendben) és igen. köszönöm.
2013. dec. 6. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!