Zyprexáról tapasztalatok?
Szed vagy szedett már itt valaki? Mit tapasztalt magán?
Én most fogom majd elkezdeni..
Bipoláris depim mániás szakaszát gyorsan, kíméletesen megfékezte.
Mellékhatását nem tapasztaltam.
28.203 Ft volt a támogatás nélküli ára,
imádtam, hogy "érek ennyit a társadalomnak", amiért csak 300 Ft-ért megkaptam.
Kicsit hizlalt, de az előnyével szemben megérte.
Köszi, nekem is bipoláris depire akarják adni, de jelenleg kevert fázisra. Ilyen esetben mire számítsak, mi fog történni, mit fogok érezni, tapasztalni, mi fog megváltozni?
Félek, hogy megváltozik a személyiségem...na, meg az elhízástól is, de ez igaz, a kisebb gond. 15 mg-t fogok kapni.
Személyiséged változása miatt ne aggódj, arra nem hatnak ilyen kíméletes szerek. Sőt általában nem lehet tablettákkal személyiséget formálni.
Itt a neten is sok helyen leírják, hogy a személyiségzavar nem betegség..., ezért bajban is vannak, ha változtatni akarják.
Szintén kevert fázisaim vannak, csak azért nem hangsúlyoztam, mert a hullámvölgyeimet szinte még élvezem is.
Részletesen nem tudom megfogalmazni, miként hatott a Zyprexa. Azt szokták mondani, hogy az a legjobb beállítás, ha semmit sem érez a páciens, természetesnek érez minden hatást.
Ez nekem optimálisan összejött.
Ugyanolyan jól éreztem magam, mintha egészséges lennék, tünetmentessé váltam. Visszanyertem a kontrollt a hangulatom fölött. Nem estem túlzásokba, túlpörgésbe.
De abszolút nem nyugtató, szedáló hatást éreztem, így mellékhatásnak nyoma sem volt.
Kívánom, hogy Neked is váljon be ez a gyógyszer!!
Köszi. Te hány mg-ot szedsz? Nem sok a 15 vajon?
Csak azért aggódtam a személyiségváltozás miatt, mert olvastam olyan rémhíreket, hogy leszedált, bamba, nyálcsorgatóvá válik az ember...meg attól félek, hogy teljesen kiírtja az érzelmeimet (ilyen véleményt is olvastam), nem csak a rosszakat, de a jókat is...persze jó lenne, ha a rosszakat kiírtaná (pl. öngyilkossági gondolatok), de azért valamilyen érzelmem csak maradjon...a rosszakat tényleg megszünteti (öngyilkossági késztetés, stb.)?
Kérdező!
Az előző nagyon jól leírta, hogyan hatott nála a gyógyszer. Bízz abba, hogy rád is így fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!