Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az anorexia mentális zavar?

Az anorexia mentális zavar?

Figyelt kérdés

én 18 éves vagyok és 176cm és 44kiló a méreteim alapján én is anorexiás lennék?

amúgy eszek na jó nem viszem túlzásba inkább csipegetek minednneap valmicskét..na meg tornázok is napi 3szor de ettől még normális vagyok,nem?

2008. júl. 11. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
csak érdekel ne ..de h csináltad???
2008. okt. 31. 09:56
 12/15 A kérdező kommentje:

Egyszerű nem ettem csak napi egyszer és az is kb 400kalória értékű volt de ne csináld utánam mert ez beteges.

Már kiderült h valóban anorexiás is vok sőt van egy ksi bulémia beütésem is de már járok kezelésekre.

2008. okt. 31. 11:10
 13/15 anonim ***** válasza:

de nem félsz h ha egy idő után eszel mondjuk egy almát v nem tom mit...akko még attol is hizni fogsz??

am mi késztettt erre h ennyit egyél csak azért kérdem mert én is ugyan ezt csinálom:(

2008. okt. 31. 13:27
 14/15 A kérdező kommentje:
Dehogynem!Minden kis kajától félek h elfogok tőle hízni de most 42 kiló vagyok ami nagyon kevés a magaságomhoz és már 5hónapja h nincs menszeszem szóval tom h a testem nagyon nincs rendben és muszáj lesz híznom kül. bele is halhatok ebbe és ezt nem akarom!Most má több mint egy hónapja járok kezelésekre és ez idő alatt ötször visszaestem szóval nagyon nehéz de most h a lelkemmel is fogalakoznak és megtaláltuk h mért csinálom ezt az egészet így most kicsit könnyebb. Nem tom h te most hogy vagy vagy hol tartasz ebbe a szörnyű betegségbe de mindenképpen te is fordulj orvoshoz míg nem túl késő!hidd el ennél már csak jobb lehet!
2008. okt. 31. 15:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Beteg vagy, mentális problémád, főleg szeretethiányod van, ami ellen csak te tudsz tenni.
2009. jan. 5. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!