Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ennyi lenne az élet?

Ennyi lenne az élet?

Figyelt kérdés
Munka-evés-alvás-és újra munka? Nem akarom elhinni, hogy az embernek az egész életét munkára kell pazarolnia....

2013. dec. 1. 16:34
 1/10 automatakoktel ***** válasza:
100%
Én is undorodom a gondolattól. Föleg hogy sokszor annyit termelünk elvileg még jónéhány éve, aztán megis inkább nehezebb mint könnyebb az élet azóta.
2013. dec. 1. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Nem ennyi... bár ennél többet perpill a saját életemben sem látok. :-/

Szerintem... keressünk valami hobbit, amit a munka mellett még szívesen végzünk, és örömet okoz. Nekem ilyen az énekkar, de sajnos ez is még csak EGY dolog. Hajjajj, nehéz most bármiben is értelmet találnom, az a nagy baj...

2013. dec. 1. 16:40
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Rossz helyre születtél. Lehet rajta változtatni, de nehezen. Nézd a pozitív oldalát. Neked ezek megadattak. Van akinek nincs munkája, van aki enni sem tud, és aki aludni sem.
2013. dec. 1. 16:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem ennyi, csak az emberek tették ilyenné a saját életüket itt, Európában, Magyarországon. Dolgozol, dolgozol, hogy jobb legyen aztán mire jobb lenne valami, belehalsz, megbetegszel vagy keresztül húzzák a számításaid. Ez egy mocskos rendszer. Mindig is elvetettem a bűnözés fogalmát e több értelme van annak, mert ott legalább a börtönben ingyen kaja van, nyugodtan alhatsz és van idő beszélgetni, olvasni, tanulni, fejlődni és ott is dolgozhatsz de nem kötelező. Nincsenek csekkek, számlák, nincs fenyegetés. Fura ez de nem csodálom, ha sokan nem félnek tőle.

Ajánlok neked egy linket:

[link]

2013. dec. 1. 17:01
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

Jól írtad, ennyi, 65 éves korodig van még idő!

Ha addig még változtatnak is rajta, életünk végéig, a végén egyből temetőbe kötünk ki!

Előttem író, örüljön akinek van legalább MUNKA a kezében!

2013. dec. 1. 17:01
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Miért kéne örülni a munkának? Munka mindig van, Kimegyek a kiskertbe, építhetnék hidropóniát, aquapóniát, üvegházat, fóliasátrat... lenne mit enni télen-nyáron és még egészséges is lenne. DE NINCSEN RÁ IDŐM/PÉNZEM mert DOLGOZOM A MUNKAHELYEMEN. Na ilyenkor mi van? :/
2013. dec. 1. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos aki dolgozik, az nagyrészt nem tud élni, mert kevés az ideje. Aki nem dolgozik, annak pénze nincs, ördögi kör. Persze kivételek vannak.
2013. dec. 1. 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:
14%
A munka nem büntetés. Kivétel, ha ólombányászatra, vagy kőtörésre ítéltek. A munkával teremted meg a javakat a földi életedhez. Ha tanultál rendesen, és olyan munkát vállalhatsz amit szeretsz, akkor csupa öröm az élet...
2013. dec. 1. 19:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Én rendesen tanultam, két diplomát szereztem, és most még egy.....betanított munkás állást sem sikerül megnyernem....:(
2013. dec. 1. 19:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, ennyi az élet. A lényeg az, hogy hogyan töltöd azt az idôt, amikor a munkahelyeden vagy. Én imádok dolgozni. Zsoké vagyok, az életem a lovak, el se tudnám képzelni az életemet az edzések és a versenyek nélkül. Nagyon nem mindegy hogy hol és milyen hangulatban dolgozol.
2013. dec. 17. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!