Álombeli sérülés ébredés után is fáj, volt már veled ilyen?
Éjszaka azt álmodtam, hogy verekedek. Egyszerre három emberrel harcoltam, dulakodtam.
Ezután reggel felkeltem, és a jobb kezemen a mutatóujjam izülete nagyon fájt. Azóta láthatóan be is dagadt, jóval nagyobb mint a bal kezemen a mutatóujjam.
Volt már veletek hasonló?
(olyan már volt, hogy ráfeküdtem a karomra és arra ébredtem, hogy teljesen elzsibbadt, de ez más)
Szia!
Velem ma éjszaka történt ez.
Azt álmodtam, hogy egy faépítésű, sötétbarnára festett, világos fényű szobában voltam, és kínoztak. Arcokat nem láttam. Volt egy nagy tükör a szobában, abban láttam magam meztelenül.
Amikor félálomban voltam, éreztem azt a fájdalmat, amit álmomban is.Testi fájdalmam volt percekig. Mikor teljesen felébredtem, megszűnt.Utána 1 órán keresztül nem tudtam elaludni, mert járt az agyam, hogy mi lehetett ez. Behangolódtam egy másik szférába, ahogy Balogh Béla mondaná, vagy nem tudom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!