Hagyjam abba az antidepresszáns szedését? SOS
Az orvos egy szót sem szólt nekem arról, hogy fokozatosan kellene növelnem a mennyiséget. És egyébként sem volt szimpatikus, ezért inkább keresek egy másik pszichiátert, de rengeteget kell várni egy időpontra...
Egyébként Zoloftot szedek.
Tapasztalatból mondom, hogy NE hagyd el csak úgy, mert még tízszer rosszabb lesz, mint mielőtt felírták.
Az antidepresszánsokat nem kúraszerűen kell szedni, mint egy antibiotikumot vagy coldrexet vagy akármit, nem egy hét alatt kell a csodát várni, ennek sokkal több idő kell, mire használ. Ha majd úgy döntesz hogy leállsz, azt is csak fokozatosan, max két hetente egy féllel lehet csökkenteni addig ameddig már nem veszel be egyet se. De ez még odébb van. Türelem!
ui.: orvos tudta nélkül, egyik napról a másikra tettem le, mocskosul rosszul voltam, és majdnem kicsináltam magam, a tüneteim pedig sokkal rosszabbul jöttek vissza. úgyhogy tényleg várd ki ameddig hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!