Miért mondta rám a tanárom, hogy agresszív vagyok? Miért tette kötelezővé, hogy pszichológushoz járjak?
Figyelt kérdés
Nem nagyon csinálok semmit suliban, főleg nem olyasmit ami végett azt lehetne rám monsani, hogy agresszív vagyok. Nem szoktam kiborulni ha valami nem úgy történik ahogy én azt elképzeltem. Nem szólok vissza a tanároknak. Ha valamelyik tanár rámszól, hogy ne csináljak valamit én csak mosolygok és abbahagyom. Szünetekben kint ülök a folyosón egyedül. Nem verekszem és feszekedni sem szoktam az osztálytársaimmal, csak néha kisebb viták de azok halkan zajlanak. Nem ismerném az agresszív szó jelentését? Felfedezett volna bennem valamilyen rejtett agressziót?2013. nov. 27. 19:15
1/5 II.Dartheon válasza:
Hát ezek alapján, amiket mondasz, akkor a tanárod téved... van esetleg más tulajdonságod/szokásod amit szoktál csinálni?
Amúgy ezek alapján úgy tűnik a tanárod egy marha.
3/5 anonim válasza:
Tanár nem teheti kötelezővé csak javasolhatja a szüleidnek.
4/5 automatakoktel válasza:
Ne menj ha nem akarsz. Ha érdekel kérdezd meg öt miért javasolja. Ha zavar szólj az OF-nek. :)
5/5 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg őt, beszélgessetek. Amúgy egy pszichológus olyannak is jót tud tenni, akinek nincs komoly baja. Mert a legtöbb ember nem tud kivel beszélgetni őszintén, mert védi magát, nem akar ciki dolgokat elmondani, ott meg nyugodtan lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!