Hogyan legyek pszichopata?
Tudom, hogy ért sok csalódás, bánat (kit nem), de ezek az élet velejárói, viszont az a szerencsénk, hogy lehet ezek ellen védekezni, mégpedig az érzelmeid kontrollálásával, amire minden érző ember képes, ki jobban, ki kevésbé. Alapvetően az emberek nem is gondolnak bele, hogy az érzelmek szabályozása egy fejleszthető képesség, akár az izmok vagy a memória fejlesztése.
Engem például nagyon nehéz felidegesíteni, mert régen sok rossz ért, és rengeteg dühvel kellett megküzdenem nap mint nap, de mára ezt sikerült bizonyos keretek közt tartani.
Ha megtanulod irányítani az érzelmeid, akkor fogsz rájönni, hogy milyen fontosak.
Jajj hagyjatok mar a baromsagot.. egy pszichopata nem vallja be hogy az.
Nem irogatja le minden fele platformra hogy jjajj na en most pszichopata vagyok stb.. Engedjétek el, nem vagytok azok es soha nem is lesztek:)) A pszichopaták tagadják hogy azok, netán eszre sem veszik NEM HOGY ide irogatjak h ,,nekem nincsenek erzeseim” stb:DDD errol ennyit dragaim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!