Honan tudhatom hogy pszcihopata vagyok a kovetkezo adatok alapjan?
Ennyiből nem lehet eldönteni.
Lehet egy sima depresszió, vagy védekezés a környezet ellen. Egy gyerek nem sokat tehet és rákényszerülhet agresszióra, de ugyanúgy el is fojthatja az érzéseit. Rengeteg gyerek és felnőtt magányos, vagy annak hiszi magát, nehezen teremt kapcsolatot.
Ha már szeretsz valakiket, az jó jel, ha idegesíteni akarod magad, nézd meg, hogy a szociopata mit jelent.
Csak pszichiáternek hidd el, oké?
Kb. ezt akartam magyarázni. Azért szadizol (ez nem szadizmus, te gyerek), mert ez is jobb, mint szomorúnak lenni. Ezt te is látod, ugye? Ezt mondtad, hogy másnak nagyobb baja van, akkor neked jobb.
Tehát keresel valamit, amitől jobban érzed magad.
Kapaszkodj. Attól , hogy valaki orvos, isten, vagy szent tehén, még nem biztos, hogy boldogul a saját gyerekével, még akkor is, ha nagyon akar és nagyon ráér. Senki sem tökéletes, és sokan kapnak ki béna szülőket vagy válnak maguk is béna szülővé.
Én látatlanban abban vagyok biztos, hogy mikor egy gyerek és egy felnőtt konfliktusba kerül, a gyerek mellé állok, mert az gyerek. A felnőttnek kéne tudni, hogy mit csináljon - és nem jó a gyerekednek azt mondani, hogy nincsenek érzései, vagy hasonló baromságot. Oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!