Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez a "módszer" jó lenne?

Ez a "módszer" jó lenne?

Figyelt kérdés
Öngyilkos akarok lenni. Ha írnék egy búcsúlevelet, amit a halálom után megtalálnak, akkor kevésbé fájdalmas lenne a szeretteimnek?
2009. nov. 19. 17:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha valóban így van mi az oka , mi az amin nem tudod túltenni magad?
2009. nov. 19. 17:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Sok minden.
2009. nov. 19. 17:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Két fajta öngyilkos van: aki néma, nem mondja és nem írja senkinek, nem kiáltja ki a világnak, és meg is teszi. És az, aki mindenkinek szól róla, beírja fórumokba, smsekbe elküldi az ismerőseinek, hangoztatja, és nem teszi meg (vagy ha igen, akkor gondoskodik róla hogy túléljen).

Az előbbi kemény dolog. Az utóbbi meg szánalmas.

2009. nov. 19. 17:43
 4/12 A kérdező kommentje:
Én most csak egy választ szerettem volna.
2009. nov. 19. 17:50
 5/12 A kérdező kommentje:
vagyis én nem vagyok olyan, hogy "bűntudatot" keltsek, mert le akarnak beszélni. igyis -úgyis megfogom tenni.
2009. nov. 19. 17:51
 6/12 anonim ***** válasza:

értsd már meg hogy nincs jó módszer arra hogy a hozzátartozóidnak kevésbé legyen fájdalmas. hiába írsz levelet, csinálsz videót, ugyanolyan pocsék lesz nekik.

konkrétan mi az ami miatt ennyire el vagy keseredve?

mellesleg szerény véleményem szerint egy öngyilkos mi a francnak foglalkozik azokkal akiket hátrahagy?

2009. nov. 19. 18:05
 7/12 A kérdező kommentje:

Hosszú lenne elmondani, hogy mi miatt akarom ezt tenni.

A szeretteimnek meg nem szeretnék fájdalmat okozni. vagyis azt fogok, de nem nagyon.

2009. nov. 19. 18:28
 8/12 anonim ***** válasza:

olyan nincs, hogy nem nagyon okozol traumát. aki befalcolt, annak már könnyű, de aki itt marad, annak nagyon szar, írhatsz te akármilyen szép levelet, valószínűleg életük végéig mardosni fogják magukat, hogy miért nem tettek valamit, miért nem vették észre, hogy történhetett, stb.

mérlegeld. vagy itt maradsz a kedvükért, és erőlteted a mosolyt, vagy hazavágod magad, de akkor szemét vagy, nincs mit szépíteni. :)

2009. nov. 19. 19:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Na mindegy megteszem.
2009. nov. 19. 19:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Tegyed. Egy emóval kevesebb.
2009. nov. 19. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!