Indantilis vagyok. Pelenka kedvelő, de nekem ez nem jelent szexuális örömet. Ha anyukám mikor nagyon beteg vok, influenzás, akkor ha rámadja a pelenkát, mert tudja rólam, akkor az szexualitásnak minősül?
Nem ismerek hasonlót, de itt olvastam régebben egy kérdést, aki pelenka fetisesként megoldást keresett a problémájára, nem tudom belinkelni, próbálj az itteni keresőben tájékozódni. Már nem emlékszem milyen válaszokat kapott.
Még nagyon fiatal vagy, sok minden fog változni a gondolkodásodban, de a gyerekvállalás még messze van, erre most ne parázz rá, ne is agyalj ilyenen.
Nehéz neked, én megértem, csak most már kezdelek félteni, hogy valaki rajtakap amikor pelenkát viselsz, és csúnyán megaláz, sajna ilyenre is van esély.
Aki tudja mi a pedofília, az nem fog annak hinni.
Írd be az itteni keresőbe azt hogy pelenka fétis, és kapásból lesz pár ide vonatkozó probléma, írj a kérdezőknek, máris nem érzed magad egyedül a problémáddal. Remélem kapsz választ mielőbb.
A 2. válaszoló is felajánlotta, hogy beszél veled erről.
Anyukád generálta, és tartja fenn ezt az állapotot azáltal, hogy támogatja. Gondolj bele, ha a szüleid előtt is titokban kéne tartanod, félelemben élnél, hogy nem értik meg, akkor nyűg lenne az egész, és akkor változtatni szeretnél. Nem vagyok agyturkász, de anyukád nagyon nem akarja, hogy felnőtté válj, élvezi, hogy mindig az ő pici fia, kisbabája leszel. Itt a gond.
Jó éjt, és minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!