Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichoterápiás kórházat...

Pszichoterápiás kórházat keresek! Ötletek?

Figyelt kérdés
Nehéz a dolog mivel sok helyen voltam. Tündérhegy, Thalassa ház, Semmelweis pszichoterápiás osztály kilőve. Ötleteket várok olyan helyről ahol országos szinten fogadnak betegeket! OPAI-ban volt már valaki? Infót tudtok mondani róla? Főként személyes vagy ismerős általi tapasztalatokra lennék kíváncsi.
2013. nov. 11. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Tündérhegy, Thalassa ház, Semmelweis miért vannak kilőve? ezek a legjobbak, ha egyáltalán vsn más ...
2013. nov. 11. 23:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is azt kérdezném, mint az előttem szóló...szerintem a Semmelweis nagyon jó! Neked rossz tapasztalatod volt ott?

Én sem ismerek mást sajnos.

2013. nov. 12. 16:13
 3/4 anonim ***** válasza:
A tündérhegyen voltam nyáron én is és bocsánat a szóért de szar volt röviden tömören. Annyi rosszat hallottam a többi ilyen helyről is hogy nem merném megpróbálni :(
2013. nov. 13. 00:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezeken a helyeken már voltam nem igazán mehetek vissza. Tündérhegyre tuti nem vesznek fel mivel most voltam másodjára és 2 hét után elküldtek a pánikrohamok miatt kihagyott 1 terápia miatt. Thalassában 1x voltam de soha nem megyek vissza nagyon rossz volt. Semmelweis-en gondolkodom még ott is 1x voltam de nagyon feldühítettek, hogy a folytonos hányás mögött csak a terhességet látták pedig az már azóta megvolt mióta elkaptam Cegléden ezt a hányás, hasmenés vírust mikor infúziót kaptam. Csak ott a Semmelweis-en már csak a hányás volt teljesen kimerültem, nem bírtak rendesen vért venni se. Egyszer levették de valamit elcseszett a labor vagy mi, és az ápoló hajnali 6 körül jött be, hogy vért vesz úja de nem bírt mindenhol összeszurkált az ő általuk kitalált terhesség miatt kellett a vér. Akkor hagytam ott végleg az egészet. Fogamzásgátlót szedtem régóta ők adták minden este és csak a terhesség járt a fejükben. Hazamentem de a hányás még fél évig eltartott időszakosan. Napi szinten szedtem a Cerucal-t. Ott is kaptam a kórházba de nem használt. Hirtelen felindulásból mikor hajnalba összeszurkált a nővér akkor összepaoltam és elhúztam gyorsan. Előtte is többször összepakoltam a folytonos hányás miatt nem akartam így ott maradni. De most már több mint 1 éve nem hányok csak iszonyúan félek attól a vírustól ami pont most éli virágkorát. Orvosom azt mondta tegnap, hogy csak jövőre indulnak csoportok az OPAI-ban és a Semmelweisen is, így valahogy ki kell tartanom. :(
2013. nov. 13. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!