TB támogatott bentfekvős pszichoterápiás helyet keresek! Ötletek?
Figyelt kérdés
Thalassa ház, Tündérhegy és Semmelweis kivétel. Azokat személyesen ismerem.2013. szept. 13. 12:12
1/4 anonim válasza:
Melyik megyében? Megadok egy telefonszámot is hátha segítségére tud lenni majd a doktornő, 20-494-69-01.
Tündérhegyre viszont kíváncsi lennék, sokat hallottam már róla.
2/4 A kérdező kommentje:
Pest megyében Cegléden vagyok tartózkodási helyre bejelentve lakcímem borsod megye de most pároméknál lakok jász-nagykun-szolnok megyében. Olyan lenne jó ahová országos szinten lehet menni. Orvosom meg a pszichológusom is Cegléden van, kórházba kéne mennem de nem tudom hová :( Ceglédibe akarnak beautalni de ott már sokszor voltam az egy lepratelep olyan vírust kaptam el, hogy infúzió kellett. Na azóta nem megyek oda. Tündérhegy nagyon jó hely. Legjobb magyarországon szerintem meg a pszichológusom szerint is. Egyszer voltam ott 2,5 hónapot kb csak túlgyógyszereztek szerettem volna reggelről levetetni azt az 1 gyógyszert ami zombivá tesz és 3x is próbáltam beszélni ez ügyben az orvosommal de nem volt hajlandó levenni így megszakítottam a terápiát mert nem volt semmi haszna mikor félhullán vettem részt a terápiákon jobban mondva nem is részt vettem csak jelen voltam. A gyógyszerezéstől eltekintve (amit azért nem mindenkinél visznek túlzásba csak hajlamosak rá) nagyon jó hely. De engem nem biztos hogy visszavesznek. De megpróbálom. Ha szeretnèl bővebben valamit tudni orvosok stb akkor írj privátban :)
2013. szept. 14. 19:05
3/4 anonim válasza:
Köszönöm a választ. Egyébként mennyi ott tündérgyen egy terápia? TB-nem támogatja??
A megadott telefonszámon Nagy Mária doktornőt tudja elérni, ő a Merényi Gusztávban dolgozik Budapesten. Psychiáter, addiktológus és nagyon jó szakember.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem kerül semmibe TB támogatott Tündérhegy.
2013. szept. 15. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!