Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Beleragadt az agyamba egy...

Beleragadt az agyamba egy kép. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb fél éve láttam neten egy képet, ami valamiért "beleragadt" az agyamba. Egy hétig elég kellemetlen volt, és majdnem még olvasni se tudtam, annyira uralta a gondolataimat. Aztán megszűnt, egyik percről a másikra. Kb 3 hete ismét jelentkezett, de sokkal lájtosabb formában. Aztán ismét eltűnt. Most egy hete ismét feltűnt, de szerencsére most sem olyan kellemetlen, és viszonylag hamar el tudom terelni róla a gondolataimat.

Mi lehet ez? Esetleg OCD?

Mit lehet tenni? (Azon kívül, hogy forduljak pszichológushoz)

2013. nov. 11. 10:15
 1/6 anonim válasza:
milyen jellegű a kép?
2013. nov. 11. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérj meg valakit, hogy husánggal erősen vágjon tarkón.
2013. nov. 11. 11:08
 3/6 A kérdező kommentje:
#1: egy számomra elég sokkoló arc, ami valamilyen okból a 9gag-en volt, holott inkább inkább egy horror-oldalra illene, mint egy poén-site-ra, így teljesen véletlenül futottam bele, ahogy lefele scroll-oztam.
2013. nov. 11. 12:02
 4/6 anonim ***** válasza:
nem az a skiccelt öreg nénis izé? na mindegy, te biztos tudod mire gondolok. nem linkelem be inkább :) amúgy ahhoz képest, hogy rajz eléggé ijesztő
2013. nov. 11. 21:46
 5/6 A kérdező kommentje:

nem.

edward mordrake képéről van szó, ami a hozzá tartozó szöveggel/városi legendával vmiért kiverte nálam a biztosítékot

2013. nov. 12. 09:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Ilyesmi történt velem is, de nem pont így.

Én a parafíliákról olvastam egy cikket még a nyáron, és belémrögzült néhány, hogy 'Úristen, mi van ha én is az leszek?'

Én is szenvedtem/szenvedek ezektől a gondolatoktól, egyszerűen nem tudok túllépni rajtuk.

Fura dolog ez.

Egyébként azóta már depressziós lettem, pánikrohamaim voltak/vannak, és már annyit kattogott az agyam azokon a dolgokon, hogy szerintem már tényleg azzá váltam..

Ez van, nem tudok mit csinálni.

Csak azt bánom, hogy annyit szenvedek feleslegesen, meg, hogy olyanná váltam, amilyenné nem szerettem volna. :(

2013. nov. 12. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!