Miért maradt ez bennem ennyire?
Figyelt kérdés
Kis koromban a szüleim sokat bántottak engem is meg a nővéremet is, és még most is vasszigor van otthon.ha 4-est szerzünk a suliban, már nincs zsebpénz meg ilyenek.Kicsiként mindig cumiztam és a köldökömet ki-be forgattam, úgy próbáltam az idegességemet levezetni és magamat nyugtatn.De most, 14 évesen, még mindig ezt csinálom, és nem tudok leszokni róla.csak este csinálom, mikor senki nem látja, de nagyon rosszul érzem emiatt magam.Beteg vagyok, vagy mi a baj velem,2009. nov. 16. 16:41
1/3 anonim válasza:
nagyon sajnalom,hogy ez van veled,kisse lelkibeteg vagy,ugy ahogy enis,elkellene menned iskolai pszichologushoz,utalom azokat a szuloket,ahol elrontjak a gyereket,es a lelkuket,es idegroncsot csinalnak beloluk!!!:-(szeretnek segiteni,de hidd el mindenkinek sok a baja sajnos...
2/3 anonim válasza:
szia..
Amit gyrmekkorodbol "hoztal" magaddal idaig, az olyasfajta menedekek voltakaz eleted eddigi folyaman.Az,hogy az ujadat " szopod", es a koldokodet simogatod,vagy csavargatod(ilyesmi), ezek ind mind egy hianyerzetete fejeznek ki.Valaminek, valakinek a szemelyes jelenletet.A te esedetben mindenkeppen nagyon nagymereku szeretehianyrol, az anya seretetrol tudne beszelni.
Tanacsolom, hogy mielobb, ONALLOAN keress fel egy szakembert (pszichologus,),vagy ha nagyon ninc ilyen a kozeledbe, akkor annak a pedagogusak kerd a segitseget, a a legkedvesebb szmodra.Segiteni fog!
Sok sikert,
3/3 anonim válasza:
DE HA GONDOLOD,EMAILON KERESZTUL EN IS SZIVESENSEGITEK NEKED:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!