Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi az a kineziológus?

Mi az a kineziológus?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 00:22
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Azok a homeopata csodadokik, akik már arra se veszik a fáradtságot, hogy berendezzenek egy misztikus butikot és füstölőket égessenek naphosszat.

Azt mondják, hogy minden egészségügyi problémát ki tudnak tapogatni az izmainkból, aztán mindenféle izombizgerálással meg is gyógyítják azt. Persze főleg pszichés gondokat "gyógyítanak", mert ott nem olyan látványos az, hogy elértek-e valamit vagy nem, mint mondjuk egy vesekő esetén.

2009. nov. 15. 00:33
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Bocs, hogy ezt kell mondanom, de ha testi betegségről van szó (amire persze ráfogja, hogy lelki) - pénzcsaló sarlatán. Én angoltanárként 1500-ért adok egy órát, ez meg 5 ezer ft-ot sőt 10 e ft-ot elkér a nagy semmiért. Betegen kétségbeesve elmentem ilyenhez, tudom, miről beszélek. Lelki bajt lehet, hogy tud gyógyítani, de e testit azt tuti nem. És ráadásul ennyi pénzt leakaszt! Tudod, ez is olyan, hogy "hinni" kell benne. Idétlen ráolvasásokból és mozdulatokból áll, tornagyakorlatszerű izékből. Komolyan ráolvasások! Fel sem foghatom, hogy paliztak engem ebbe bele anno....
2009. nov. 15. 01:18
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
egy olyan ember, aki abból él, hogy nem csinál semit és átvág embereket.öcsém nhezen kezelhető volt kisebbként, végül szüleimnek tanácsolták, hogy vigye kineziológushoz. anyámék nem hittek benne, de rendben, egyszer elviszik. 8000ért azt tanácsolta, hogy különböző pontokon ütögessük a gyereket. pl a csuklóján így 2 ujjal, 30szor. és volt csomó ilyen pont, kb fél órás program volt. képzelheted öcsém mennyire volt oda érte, 5perc után közölte hogy na ő ezt a hülyeséget ugyan nem csinálja. na ezt tudja a kineziológus.
2009. nov. 15. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A kineziológus az egyes lelki betegségek esetén tud segíteni. Ezt állítom. Édesapám depressziós, céltalan, életunt ember volt. Teljesen önpusztító életet élt. Értem ez alatt a láncdohányzást és az alkoholizmust.Napi szinten harcoltunk vele, a családi életünk romokban hevert.Idén februárban végül elvittük kineziológushoz, szinte mint egy gyereket, mert természetesen nem akart elmenni.Nagyon nehéz természete volt. Hat hónap alatt három alkalommal járt ott. Szorgalmasan csinálta a kopogtatós gyakorlatokat és ismételgette a mellé párosuló mondókát. Mi pedig nem akartuk elhinni azt, ami történik. Visszatért az életkedve,újra dolgozott, és azóta nem láttuk illuminált állapotban. Teljesen megváltozott az életünk minősége. Már jó úton járt. Aztán szeptember végén kórházba vonult kivizsgálásra elhúzódó láz és testi gyengeség miatt. Október közepén nyirokmirígyrákot diagnosztizáltak nála, november elsején pedig meghalt. Ezen már a kineziológia nem tudott segíteni. Mindenesetre mi életünk végéig hálásak leszünk a kineziológus hölgynek, mert édesapám úgy távozott el tőlünk, hogy elrendezett mindent maga körül, boldog családi életet éltünk, és nem úgy halt meg mint egy senki, egy önmagát értéktelennek tartó, rossz útra tévedt ember.
2009. nov. 20. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!