Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen egy pszichológusnál?

Milyen egy pszichológusnál?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy kötelező elmennem. Mit kell mondanom mikor belépek? Mit kell csinálnom? Nagyon parázok, egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy megy ez.
2013. okt. 29. 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:
majd kérdez. esetleg csak annyit mond, hogy mesélj a problémádról, magadról.
2013. okt. 29. 21:41
 2/9 anonim válasza:
80%
Bemész, köszönsz, leültet, leülsz. Majd kérdezget, ez a szakmája, és szépen megnyugszol néhány kérdés után, aztán már megy tovább. Ne félj válaszolni, úgy se adhatja tovább, titoktartási eskü köti.
2013. okt. 29. 21:45
 3/9 anonim válasza:
Bemesz es beszelgettek. O kerdezz majd es te meg felelsz. Barmit mondhatsz, csak oszinte legyel mert ha van valami problemad meg segiteni is tud akkor. Es nem kell aggodnod nem fogja senkinek se tovabb adni.
2013. okt. 29. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy "kötelező" ?
2013. okt. 29. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak rossz tapasztalataim vannak, szóval nem mesélek, nem szeretném letörni a kedved, az a legrosszabb. A lényeg az, hogy legyél nyugodt, és mindig figyelmeztesd magad arra, hogy ez a te javadat szolgálja. Egyébként..semmi sem kötelező.
2013. okt. 30. 11:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért kötelező, mert ha nem megyek el kidobnak a suliból. :)
2013. okt. 30. 13:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Hogyhogy? Mit csináltál?
2013. okt. 30. 18:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Éppen az a bajuk, hogy semmit. Álltalában csak ülök a padban és nézek magam elé, néha kimegyek wc-re. Végigsétálom a folyosót mint zombi, senkit nem veszek észre. Senkivel nem beszélek, szünetekben a sulinak egy olyan részén ülök, ahol senki sem jár, csak néha egy-egy tanár.Néha felidegesít pár osztálytársam (havi 1x max), akkor elkezdek velük visítani, aztán megint folytatom a zombi életemet.
2013. okt. 30. 18:53
 9/9 anonim válasza:
Ilyen velem is volt, nehzen tudod megszokni a kornyezetet engem ha felidegesitett valaki elborult az agyam es volt hogy ketten szdtk le az illetorol... aztan lekuldtek sulipszichologushoz, akivel nem voltam hajlando beszelni plusz az is betett hogy egy tanar volt akihez hozza szoltam a tobbi nem volt szinpatikus. Aztan elkuldott a pszichologus azzal hogy 4,8az atlagom mit erdekli a tanarokat hogy viselkedek.
2014. márc. 5. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!