Mint természetgyógyász orvosilag etikátlan amit tesz? Szexuális viszonyt kezd nála 40 évvel fiatalabb apakomplexusos lánnyak (16)
Figyelt kérdés
Ez egy valódi eset. A lány családon belüli erőszak áldozata, súlyos apakomplexusos, személyiségzavaros a férfi okleveses természetgyógyász betegeket fogad. Kezeli a lányt nem hivatalosan. Ez milyen további lelkisérülést okozhat a lányban? Kihasználás-e ez orvos részéről? Erről az esetről van szó: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. 2013. okt. 28. 11:39
11/19 A kérdező kommentje:
Igen, de a férfi is mindent elnéz neki. A lány mindenkivel össze akar feküdni, pénzt is lopott már tőle. És egy orvos emberről van szó.
2013. okt. 28. 15:22
12/19 anonim válasza:
Ömm, a természetgyógyász az NEM orvos. Csak ha orvosi diplomája van.
13/19 anonim válasza:
Vagy tegyél valamit vagy akkor ne foglalkozz vele! Azt hittem te vagy az anyja.
14/19 A kérdező kommentje:
Hogy lennék már én az anyja... Irtam a csávónak egy levelet majd meglátjuk, hogy mit válaszol.
2013. okt. 28. 15:50
15/19 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy valódi eset? Nekem olyan kitalált storynak tűnik. Ismered személyesen Brigit, vagy csak neten olvasod az "eszmefuttatásait"?
16/19 anonim válasza:
Brigi már nem a természetgyógyász csaja, hiszen a nickneve Brigi (404 excsaja). :D :D :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__4987978-albe..
Húú, de mekkora ez! Szép kis kitalált story.
17/19 A kérdező kommentje:
Nem kitalált járj utána.
2013. okt. 30. 15:14
18/19 anonim válasza:
Utána jártam, azért észrevételeztem. Gagyi oldal, infantilis kommentekkel . . . Nem valós történet!
19/19 anonim válasza:
A természetgyógyász kókler nem orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!