Mentetek már olyan természetgyógyászhoz, aki sok pénzt kért és (esetleg átmeneti javulástól eltekintve) érdemben semmi eredményt nem ért el?
Figyelt kérdés
Milyen eljárás volt?2013. okt. 26. 10:22
1/3 anonim válasza:
Én csak olyanhoz járok, aki részemről elfogadható árakon dolgozik és gyógyít is. Tehát a gyógyulás hosszútávon is megmarad és még vagy ezer tanáccsal is ellát.
2/3 A kérdező kommentje:
és milyen technikát használ?
2013. okt. 26. 15:09
3/3 anonim válasza:
A kérdésedre a válasz: nem. Én is csak olyanhoz járok aki velem együtt azon van, hogy gyógyuljak. De a természetgyógyász sem isten! Neked is akarnod kell a gyógyulást. Előbb megvizsgálja az íriszemet (íriszdiagnosztika), és után ír fel homeopátiás szereket, esetleg gyógyteákat javasol. Egyből csodát senki ne várjon, a gyógyulás hosszú folyamat, attól függ milyen betegséged van. Én kb. 1,5 éve járok 3 havonta,nagyon szeretem, sokat segített. Fél óra 6.000 Ft. Nem olcsó, de mihez képest ... Ha azt veszem, hogy elmegyek a belgyógyászatra max. 20 perc konzultáció, amiből 10 perc csak a receptfelírás és 2.000 Ft hálapénz az orvosnak, akkor nem drága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!