Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális ez, hogy félek a...

Normális ez, hogy félek a galamboktól? Van még ezzel itt más is így?

Figyelt kérdés
Szóval nem úgy, hogy az utcára sem merek kimenni, de ha a közelembe jön egy, akkor igen, félek attól, hogy rámszáll.
2009. nov. 13. 18:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy van ilyen,mert én ugyanígy vagyok a lepkével!Ha tévében nézem,oké,de ha rámszállna egy,tutira pánikrohamot kapnék annyira írtózom tőle!!!!
2009. nov. 13. 18:59
 2/12 anonim ***** válasza:

Én a gyíkoktól félek XD Szerintem küzdd valahogy le a félelmed...ha galamot látsz,mondd: Nem félek tőled,és én most elmegyek! Vegyél nagy levegőt,és menni fog!

Hajráááá.

2009. nov. 13. 18:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát, amikor a fejemtől kb. 2 centire száll el, én is meg szoktam tőlük ijedni. Aztán ha már látok egy galambot amelyik felém száll, már automatikusan húzom el a fejem. Úgyhogy szerintem normális, hogy tartasz tőlük. Bár én csak akkor tartok tőlük, mikor felém száll, mert mindig azt hiszem, hogy nekem repül :) Nem zavartatják magukat ezek a pesti galambok!
2009. nov. 13. 19:00
 4/12 anonim ***** válasza:
van egy lány ismerősöm aki szintén a galamboktól fél. jókat dumáltam erről vele annó:) nem pécsi vagy véletlenül?:)
2009. nov. 13. 19:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Én nem csak a galamboktól félek, hanem az összes madártól és mindentől, aminek tolla és csőre van. Iszonyodom tőlük. Madárfóbia. Van ilyen.
2009. nov. 13. 19:08
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem pesti vagyok. Amúgy a budapesti galambok elég életveszélyesek :)
2009. nov. 13. 19:08
 7/12 anonim ***** válasza:

A Stadionoknál szoktak nagyon alacsonyan szállni:)

én amúgy őókfóbiás vagyok, bár ez nem egy izgalmas infó:)

2009. nov. 13. 19:15
 8/12 A kérdező kommentje:
az micsoda?
2009. nov. 13. 19:26
 9/12 anonim ***** válasza:
ha én látok egy galambot mindig rá akarok taposni.
2009. nov. 13. 21:54
 10/12 anonim ***** válasza:
pókfóbiás. csak a p helyett félreütöttem más bill.-re
2009. nov. 13. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!