Mit csináljak hogy ha depressziós vagyok?
Beszélj erről valakivel.
Szakadj el a számítógéptől, menj ki sétálni, vagy csinálj valamit, akkor is, ha nincs kedved hozzá! Tapasztalhatod, hogy a tevékenység közben megjön a kedved is. Én gyakran vagyok úgy, hogy nincs kedvem elmenni valahová, de ha már ott vagyok, akkor jól érzem magam. De ha ez nálad nem válik be, akkor valóban depressziós lehetsz.
ilyen voltam én is --> egyik haver segíteni akart, elhívott focizni --> sokat fociztam :D --> megismertem vagy 50 embert még, és a foci az életem része lett :)
sajnos most sérülés miatt ismét otthon döglök, de tudom, hogy várnak engem majd a haverok a pályán, és én is várom már a játékot :D
nekem ez adott értelmet kimozdulni, és innentől jött a többi (csavargás/paarty paaarty, stb)
u.i: abszolút nem volt focista alkatom, voltam vagy 120 kiló, és semmi érzékem nem volt a labdához
ma meg már, 4-5 évvel ezután amatőr futsalos vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!