Miért nem jut eszembe a megfelelő szó?
Rengetegszer előfordul velem, hogy beszélgetünk .. akárkivel - és tudom mit akarok mondani, körül is tudnám írni,de hirtelen nem jut eszembe a szó. Vagy egy a mondatomhoz nem illő szót illesztek be a megfelelő szó helyére. Egyszerű szavak mint pl. villa. Utánanéztem mi lehet a háttérben, persze csak neten, de a lehető legrosszabb mentális betegségek előjeleit fedeztem fel a saját ,,állapotomban".
De nagyon rossz a memóriám, mindent elfelejtek amit csak lehet, leülök olvasni, de mire leültem valami elvonja a figyelmem és csak este jut eszembe, hogy olvasni akartam. Ez minden napos. Sőt szinte állandóan ez van. Vagy van hogy belekezdek valamibe, de a mondanivalóm végére semmi értelme annak amit elkezdtem, nem lyukadok ki sehová, mindenki csak értetlenül néz rám,hogy na most mi van? Ez így nagyon nincs rendben, a háziorvos szerint a stressz, és egyéb lelki okok okolhatók érte, de én nem hiszem. Biztos vagyok benne, hogy valami nem stimmel velem, vagyis az agyammal. Egyre butább vagyok, pedig még távol vagyok még a 30-tól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!