Kigyógyulhatok ebből magamtól?
Kényszeres hazudozó vagyok már elég régóta. Oda jutottam, hogy nagyon bánt az egész, és szeretném abbahagyni. De nem szeretnék orvoshoz menni, és azt sem szeretném, ha lebuknék. Szerintetek elég a leszokáshoz nagyon erős akaraterő?
Amúgy elég erős akaratú vagyok az élet más területein. 18 éves vagyok, és ahogy egyre felnőttebbül viselkedem, egyre jobban érzem, hogy milyen gáz vagyok, és örökre meg szeretnék szabadulni ettől az egésztől.
Segítsetek légyszí!
Igaziból az orvos dolog terén a gyógyszerektől rettegek. Mert amúgy teljesen normálisan élem az életem, vannak barátaim, akiknek nem hazudok (csak otthon hazudok:( ), meg tanulok is tök normálisan. Szóval úgy érzem, hogy a gyógyszerek elcsesznék az életem, mert rengeteg mellékhatásuk van, meg iszonyúan le lennék törve, hogy azzal a tudattal kell élnem, hogy gyógyszereznem kell magam, mert nem voltam képes leszokni egy kényszeres baromságról.
Amúgy általában olyanokat hazudok, amiket szeretnék, hogy igaz legyen. De oda eljutottam, hogy igyekeztem úgy hazudni, hogy az összehazudott helyzet összefolyjon a valósággal, és egyszer csak nem kényszerülök rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!